Downloads

Acceptatie oefening: Meer rust in je leven(Podcast ingesproken door Corrie Reijngoud)

Rust in je leven ontstaat niet door voorbij te gaan aan de onrust, maar juist door deze te omarmen! Veel plezier met het beluisteren van deze podcast. We zijn benieuwd hoe het voor jou doorwerkt.10 natuurlijke tips voor verlies- en rouwbegeleiding (Geschreven door Corrie Reijngoud)

De natuur kan een prachtige inspiratiebron zijn om rouw en verlies te omarmen. Een groene omgeving levert een belangrijke bijdrage bij rouw- en verliesverwerking. Hoe? Download deze 10 tips.
Ze zijn praktisch en direct toepasbaar in je coaching!Natuurlijk omgaan met verlies (E-boek geschreven door Corrie Reijngoud)

“Verder gaan betekent niet dat je vergeet. Het betekent alleen dat je accepteert wat er was en besluit door te gaan met écht te leven.” (Onbekend)Coachen in de Natuur - De voordelen en valkuilen (E-boek geschreven door Corrie Reijngoud)

De natuur levert een belangrijke bijdrage aan het bij de kern komen van de hulpvragen waar je cliënt mee komt. Het belangrijkste in het begeleiden van een cliënt is namelijk dat hij/zij de ‘ware natuur’ weer gaat (h)erkennen. Hier zijn we als mensen in de loop van de tijd ver af komen te staan. Je leest waarom bij coaching en therapie de natuur je beste maatje is.facebook

nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief!

Vind je Tria Wandelcoach

Cilia Kerssemakers

"",Soerendonk. / meer...