“Verder gaan betekent niet dat je vergeet. Het betekent alleen dat je accepteert wat er was en besluit door te gaan met écht te leven.” (Onbekend)

Dit E-boek is geschreven voor coaches, wandelcoaches, natuurcoaches, therapeuten, hulpverleners en andere geïnteresseerden die mensen begeleiden in het omgaan met verlies. 

Het boek is in te zetten bij elk denkbaar rouw als gevolg van overlijden en scheiding of verlies van werk en gezondheid.

‘Natuurlijk omgaan met verlies ‘ is gebaseerd op jarenlange praktijkervaring. De inzet van de natuur en de kracht van acceptatie was in deze ervaring een belangrijk onderdeel. Wanneer je (h)erkent en accepteert, kan er pas iets nieuws ontstaan. Uit de praktijk bleek dat vier stappen het proces van ‘natuurlijk omgaan met verlies’ bevorderen. Ze worden uitgebreid beschreven in dit e-book. Daarnaast staan er een aantal natuurlijke werkvormen beschreven.

Daar waar praktijkvoorbeelden gebruikt zijn, tref je fictieve namen aan. Voor het gemak is dit E-book in de ‘hij’ vorm geschreven. Natuurlijk is dit boek voor zowel het vrouwelijk als mannelijk geslacht bedoeld.

Veel plezier!

Klik hieronder op de groene balk om het E-boek direct te kunnen ontvangen. 

We vinden het leuk als je een reactie achterlaat, bijvoorbeeld vooraf hoe je het E-book gevonden hebt. Wat heeft het jou gebracht?.