“Verder gaan betekent niet dat je vergeet. Het betekent alleen dat je accepteert wat er was en besluit door te gaan met écht te leven.” (Onbekend)

Iedereen krijgt in zijn of haar leven te maken met rouw en verdriet. Een scheiding, het overlijden van een dierbare, ontslag op je werk, een verslechterde gezondheid. Maar hoe ga je om met deze veranderingen? 

Het E boek 'Natuurlijk Omgaan met Verlies' is geschreven voor coaches, wandelcoaches, natuurcoaches, therapeuten, psychologen, hulpverleners, dienstverleners en anderen.

Dit boek is gebaseerd op jarenlange praktijkervaring. De inzet van de natuur en de kracht van acceptatie is een belangrijk onderdeel van het herstelproces.
Wanneer 
je (h)erkent en accepteert, kan er pas iets nieuws ontstaan.
Uit de praktijk bleek dat vier 
stappen het proces van ‘natuurlijk omgaan met verlies’ bevorderen.
Ze worden uitgebreid 
beschreven in dit e-book.
Daarnaast staan er een aantal natuurlijke werkvormen beschreven.

Daar waar praktijkvoorbeelden gebruikt zijn, tref je fictieve namen aan. Voor het gemak is dit E-book in de ‘hij’ vorm geschreven. Natuurlijk is dit boek voor zowel het vrouwelijk als mannelijk geslacht bedoeld.

Veel plezier!

Klik hieronder op de groene balk om het E-boek direct te kunnen ontvangen. 

We vinden het leuk als je een reactie achterlaat, bijvoorbeeld vooraf hoe je het E-book gevonden hebt. Wat heeft het jou gebracht?.