Ervaringen

De kracht van eenvoud!

"De TriA methode, in combinatie met de natuur, heeft me dichter bij mijn gevoel gebracht; van het hoofd naar het hart. Bovendien heeft het mij handvatten gegeven om meer te gaan dóen in plaats van vooral over dingen na te denken en ermee te worstelen. De kracht van de methode zit in de eenvoud. Met behulp van het eenvoudige 3 maal A - Aandacht, Acceptatie en Actie - werk je van de huidige naar de gewenste situatie toe. Ik heb inmiddels al meerdere stappen gezet en ben daar erg blij mee!De opleiding heeft mijn zelfvertrouwen gesterkt, heeft me dichter bij mezelf gebracht. Ik weet nu nóg zekerder dan voorheen dat 'de natuur mijn ding is', dat ze een van mijn grootste inspiratie- en krachtbronnen is."

Leonie van der Kruijs, Geestelijk verzorger bij zorginstellingen

Invoelvermogen als kwaliteit!

"Ik heb door deze opleiding meer vertrouwen gekregen in wie ik ben en wat ik kan. Mijn invoelvermogen ben ik als een kwaliteit gaan zien en heb beter leren onderscheiden wat van mij is en wat bij de ander hoort."

Tineke Larsen, Eigenaar wandelen met Tineke

TriA methode 'dwingt'!

TriA methode 'dwingt'!

"De combinatie van de methode en de natuur maakt het gemakkelijker om in beweging te komen. De TriA methode ‘dwingt’ je naar het onderliggende gevoel te gaan en je kunt dit niet ontwijken. Gevoel en denken komen op één lijn. Ik heb ervaren dat pijnlijke emoties, wanneer je bij een nare ervaring uitkomt, dragelijker en lichter zijn geworden."

Annet van Dalen, Intervisie begeleider Jeugdzorg

Werkelijke betekenis gewenste situatie

Werkelijke betekenis gewenste situatie

"De kracht van de TriA methode is dat je vooral sterk gaat voelen wat de gewenste situatie werkelijk betekent. Daarnaast ben ik gaan vertrouwen op wie ik ben en weet ik veel beter wat er bij mij past. Privé ben ik meer voor mezelf gaan staan, waardoor ik emotionele situaties beter kan handelen."

Hanneke Bergman, Ambulant begeleider jong volwassenen met autisme

Acceptatie diepere lagen!

Acceptatie diepere lagen!

"Ik vond in deze opleiding, dat juist de verbinding met en de acceptatie van de diepere lagen, die de stappen van de TriA methode brengen, de kracht zijn om echt te kunnen veranderen. Niet het wegpoetsen maar het er allemaal laten zijn en de waarde ervan zien. Met de ontelbare reflectie mogelijkheden in de natuur van ontdekte ik dat ik een nog betere coach ben. Ik ben mezelf en mij meerwaarde meer gaan accepteren."

Maike Korte-Nederveld, directeur Mind-Sense-Go

Verbinding met het gevoel!

Verbinding met het gevoel!

"Na verschillende trainingen was dit een sterke aanvulling, omdat de TriA methode vooral de verbinding met het gevoel legt, waardoor dit benadrukt wordt. De natuur brengt ruimte, waardoor het gemakkelijker wordt om het soms ‘ongrijpbare, onzichtbare’ meer binnen te laten. Ik heb geleerd dichter bij mezelf te blijven en meer de diepte in te gaan.Carla Hobert, Opbouwwerker en Sociaal Team medewerker"

Carla Hobert, Opbouwwerker en Sociaal Team medewerker

Kleine stappen, groots effect!

Kleine stappen, groots effect!

"De TriA methode brengt met kleine stappen heel veel in beweging en heeft een groots effect. Ik heb geleerd om mijn intuïtie meer in te zetten, waardoor ik dichter bij mezelf blijf. Inmiddels heb ik zaken afgestoten waar ik niet blij van werd. Er is meer acceptatie ontstaan van wie ik ben. Ik heb me regelmatig verbaasd over de wonderen van de natuur."

Annemarie Huibers-Kessen, Senior adviseur bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Snel tot de kern!

Snel tot de kern!

"De TriA methode komt snel tot de kern en de ‘acceptatie’ daarin is heel krachtig"

Anita Vaes, Expeditie-Jij

De beeldende kracht van de natuur werkt heel heilzaam en inspirerend

"De beeldende kracht van de natuur werkt heel heilzaam en inspirerend"

Beja van Dijck

Richtinggevend en meer inzicht in mijn kwaliteiten

Richtinggevend en meer inzicht in mijn kwaliteiten

"De opleiding TriA© wandelcoach was zakelijk gezien richtinggevend en bracht me meer inzicht in mijn kwaliteiten"

Jan Jochems

Kracht, kwaliteiten en belemmerende patronen!

Kracht, kwaliteiten en belemmerende patronen!

"Tijdens de opleiding op een natuurlijke manier veel meer inzicht in mijn kracht, kwaliteiten en belemmerende patronen gekregen"

Marise Coerwinkel, Care for Women

Mijn unieke kracht!

Mijn unieke kracht!

"Deze opleiding heeft mij inzicht gekregen in mijn eigen kunnen en unieke kracht en geleerd om meer vanuit mijn gevoel in plaats mijn denken te coachen "

Lucie Wachtelaer

Meer vertrouwen in mijn coachingsvaardigheden.

"De opleiding TriA© wandelcoach heeft me meer vertrouwen gegeven in mijn coachingsvaardigheden. De TriA© methode gaf mij houvast in het meer te laten komen wat zich op een ‘natuurlijke’ wijze aandiende"

Een verrijking voor mijn leven!

Een verrijking voor mijn leven!

"De opleiding TriA wandelcoach is een verrijking voor mijn leven."

Jolanda Rinia, Hulpverlener Jeugdzorg

Snel iemand uit een denk- en rolpatroon halen met de TriA methode

"Ik vond het verrassend hoe ik met de TriA methode, in combinatie met de inzet van de natuur, heel snel iemand uit een denken rolpatroon kon halen. Het lijkt soms klein en simpel maar achteraf blijkt het een groot effect te hebben."

Monique

Terugblik Ont-Stress Route 24 maart 2018

Terugblik Ont-Stress Route 24 maart 2018

"Het was een heerlijke, inspirerende dag, de Ont-Stress Route op 24 maart 2018. "

Een extra dimensie in coaching!

Een extra dimensie in coaching!

"De opleiding TriA Wandelcoach heeft mij meer inzichten gebracht door de extra dimensie van het coachen in de natuur. Ik ga de TriA© methode en de natuur zeker inzetten. "

Sarah Gillis, Movad’ooh

Ik ben me bewuster geworden van mijn unieke kwaliteiten en daardoor voel ik mij sterker staan als coach

"Ik ben me bewuster geworden van mijn unieke kwaliteiten na het volgen van de opleiding TriA wandelcoach. Daardoor voel ik mij sterker staan als coach"

Wilmi Bouten

De gewenste situatie zorgde voor daadkracht

De gewenste situatie zorgde voor daadkracht

"Na het volgen van de opleiding TriA wandelcoach is er voor mij meer helderheid ontstaan door het toepassen van de TriA methode. Door te werken met de ‘gewenste situatie’ ontstond er meer daadkracht om stappen te zetten. "

Elly de Groot, Praktijk voor kindertherapie Elly de Groot

De TriA methode geïntegreerd in mijn aanpak!

De TriA methode geïntegreerd in mijn aanpak!

"De opleiding TriA wandelcoach heeft me meer vertrouwen gegeven in mijn coachingsvaardigheden. De TriA methode gaf mij houvast in het meer te laten komen wat zich op een ‘natuurlijke’ wijze aandiende. Dit in plaats van teveel in mijn hoofd te zitten.Praktische inhoud met handvatten hoe ik de natuur en de TriA methode in mijn eigen aanpak kon integreren."

Monique Wiggers-van Rooij, T-Training en Coaching

Kracht en bewustwording

"Ik ben duidelijk in mijn kracht gezet, en bewust geworden van de kwaliteiten die ik al bezit. Het heeft mij geholpen keuzes te maken voor mijn verdere loopbaan o.a. opzetten eigen onderneming als coach."

De TriA methode: ik voelde me loskomen van de nare situatie uit mijn verleden.

De TriA methode: ik voelde me loskomen van de nare situatie uit mijn verleden.

"Door de TriA methode kon ik anders naar de situatie en mezelf gaan kijken. Door aandacht te geven aan mijn gewenste situatie en mijn huidige situatie en deze vervolgens te accepteren en te doorvoelen, kwam ik vervolgens bij mijn eigen kern terecht. Hierdoor voelde ik mij loskomen van de nare situatie uit mijn verleden. Na deze transformatie had ik het gevoel bevrijd te zijn van de ballast die mij zoveel jaren in de tang had genomen. En waarvan ik toen niet wist hoe ik die opgehelderd kon krijgen."

Marjolein Baijens, TriA wandelcoach

De TriA methode: Er heeft transformatie plaatsgevonden op een voor mij speelse en lichte manier in de natuur!

De TriA methode: Er heeft transformatie plaatsgevonden op een voor mij speelse en lichte manier in de natuur!

"Ik heb met veel plezier en enthousiasme de opleiding gevolgd. De combinatie; zelf oefenen met de TriA methode en het ervaren daarvan, heeft mij overtuigd dat deze methode zeer krachtig is. Het blijft niet alleen bij praten (onbewuste bewust), maar daadwerkelijk voelen, ervaren en accepteren. Ik voel dat ik nu verder kan op mijn pad, daar waar ik mij voorheen belemmerd voelde. Er heeft daadwerkelijk transformatie plaatsgevonden op een voor mij speelse en lichte manier in de natuur; daar waar ik graag ben.Corrie, ik ervaar jou als een vrouw die haar vak als coach en trainer verstaat! Met jouw warme, innemende persoonlijkheid, veel intuïtie en humor op z'n tijd zorgde je voor een mooie open sfeer. Je weet heel snel tot de kern te komen, waardoor er tijdens de opleiding veel transformatie plaatsvond. Ik heb veel van jou geleerd. Hartelijk bedankt!En wat heerlijk dat ik na de 4-daagse allerlei waardevolle informatie van jou ontvang; hand- outs en oefeningen. Erg blij mee!"

Heleen Bijker, TriA wandelcoach

Compilatie video TriA Trainer Teamcoachtraject

"Een kijkje bij de opleiding TriA Trainer Teamcoachtraject. Lijkt het je wat? Mail dan naar info@wandelcoachnederland.nl voor persoonlijk advies! "

Kom de leider in jezelf ontmoeten!

Deborah van der Mars (Soul Purpouse)over de opleiding tot TriA Wandelcoach

Deborah van der Mars (Soul Purpouse)over de opleiding tot TriA Wandelcoach

"Deborah van der Mars van Soul Purpose vertelt hoe zij de opleiding tot TriA wandelcoach heeft ervaren. "

Ervaring van Ine van den Elzen over de opleiding TriA wandelcoach

Ervaring van Ine van den Elzen over de opleiding TriA wandelcoach

"Ine van den Elzen vertelt over de opleiding TriA wandelcoach en de TriA methode"

Ervaring Babette Engelgeer na het volgen van de opleiding tot TriA wandelcoach

"Wat vond Babette van de opleiding tot TriA wandelcoach én de TriA methode?"

Ervaring Irene van der Kooy

Ervaring Irene van der Kooy

"Irene van der Kooy (deelnemer van de opleiding tot TriA wandelcoach) vertelt hoe zij de opleiding en de TriA methode heeft ervaren."

Direct toepasbaar!

"De TriA methode is praktijkgericht en direct toepasbaar en het heeft mij letterlijk 'in beweging'gebracht, zodat ik in actie kwam in mijn persoonlijke leven."

Hilda Simons, verpleegkundige

De kracht van eenvoud!

"De kracht van de TriA methode zit in de eenvoud. "

Corrie Priems, opleidingscoördinator

Het positieve van iets zien!

"Ik kreeg inzicht in mijn zwakke eigenschappen, maar tegelijkertijd werd het door de aanpak positief. De natuur bracht heel veel luchtigheid."

Petra Lemmers-Bongers, wandelcoach

Positieve ondersteuning en vanuit 'wensen'gedacht!

"De TriA methode is een prachtige aanpak, niet zwaar en snel tot de kern komen. Positieve aanpak door vanuit 'wensen' te werken. Hierdoor worden eventuele belemmeringen minder zwaar. "

Wilna Schut, maatschappelijk werker

De kracht van acceptatie!

De kracht van acceptatie!

"De kracht van de TriA methode zit in acceptatiefase. Stilstaan bij, confronteert en maakt bewust. De aanpak geeft daarnaast ook sturing en richting. "

Melanie de Kater, maatschappelijk werker

Wakkere aanwezigheid!

"Aandacht en acceptatie doen wonderen! Beide aspecten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden want het één kan niet zonder het ander...Het doet me werkelijk goed, ik word zachter voor mezelf én voor anderen, er is meer rust en ruimte in mijn hoofd omdat mijn hele lichaam in het TriA proces aandacht krijgt. En ik ben zeker meer in verbinding met mezelf waardoor de verbinding met anderen ook losser wordt, niet zo beknellend meer is.Van spanning naar ontspanning, niet het soort ontspanning dat je in slaap wiegt maar een soort wakkere aanwezigheid."

Ingeborg Verplancke, wandelcoach

De TriA methode werkt!

De TriA methode werkt!

"Effectieve opleiding, waarin ik op basis van acceptatie enorm ben uitgedaagd. Ik mocht mezelf zijn, een voorwaarde voor mij om te kunnen leren. De TriA methode zit super in elkaar!"

Marieke Doensen, wandelcoach

Realistisch en praktisch

Realistisch en praktisch

"Een realistische en praktische aanpak en zeer betrokken begeleiding."

Linda Desmet, wandelcoach

Leren door ervaren

Leren door ervaren

"Leren door ervaren is een sterke manier!"

Kees Kamsteeg, recruitment consultant

Tweeledige opleiding

Tweeledige opleiding

"Behalve het aanleren van de wandelcoach vaardigheden word je ook in de ontwikkelmodus gezet!"

Kees Goedegebure, wandelcoach

Praktische insteek

Praktische insteek

"Top! Ik ben nog meer in verbinding gekomen met mezelf. Praktisch ingestoken waardoor je er ook heel veel aan hebt. "

Karin van den Boomen, manager bijzonder beheer

Ingrid Arts deelt haar klantervaring en resultaten

"Ingrid Arts is TriA wandelcoach. In deze video vertelt ze hoe haar klanten het wandelcoachen ervaren en wat voor resultaten ze hebben behaald. "

Praktische opmerkingen en tips!

""Mijn eerste kennismaking met de TriA© walk bestond uit alleen maar positieve factoren; op een prachtige winterse dag, met een kleine diverse groep interessante mensen, op een prachtig plekje in Nederland, praten over datgene wat je op dat moment het meeste bezighoudt... Wat een mooie gesprekken kwamen daaruit voort en welgemeende en praktische opmerkingen en tips. Ik voelde mezelf puur, zo 1 met de natuur.... En als kers op de taart: warme chocolademelk met slagroom. Het was een cadeautje op zo'n gewone doordeweekse dag. Geweldig genoten en voor herhaling vatbaar; Ellen en Corrie bedankt!"Julliette Akkers - secretaresse verpleegafdeling verpleegafdeling interne geneeskunde "

Juliette Akkers

21 ideeën!

""Concreet heeft de TriA© walk me maar liefst 21 ideeën opgeleverd als antwoord op de vraag die ik inbracht. Verschillende daarvan heb ik direct dezelfde dag nog toegepast, andere later. Verder heb ik in de weken na de TriA© walk op eigen initiatief nog met twee deelnemers 1-op-1 gespard, als aanvulling op de groepswandeling. De TriA© walk is een verfrissende en inspirerende groepswandeling die veel ideeën en waardevolle nieuwe contacten oplevert. Ik kan het iedereen aanraden!"Jamie Nederpel - loopbaancoach in de natuur "

Jamie Nederpel

Een initiatief dat ik in de toekomst graag nogmaals bijwoon.

"“Bedankt voor de warme, spontane, inspirerende kennismaking met jullie als wandelcoach en met jullie concept “TriA© walk”. Ik vind het een boeiende manier om stil te staan bij jezelf en kennis te maken met gelijkgestemden. Een initiatief dat ik in de toekomst graag nogmaals bijwoon.”Bieke Vermeulen - therapeut en coach"

Bieke Vermeulen

Blij en dankbaar dat ik deze opleiding heb mogen doen1

"Wat me over de streep getrokken heeft om de opleiding TriA wandelcoach te doen is dat ik heel graag wil dat mensen weer terug kunnen naar hun eigen gevoel en kwaliteiten. Mijn doelgroep zijn de eerste kindsmoeders. Ik geef zwangerschapscursussen. Nadien kunnen de moeders op mij terugvallen op mijn coaching. Ze zijn heel enthousiast over mijn wandelcoaching. Op deze manier blijven ze in beweging en mogen ze voelen wat er is. Ze gebruiken de natuur als een prikkel vrije omgeving. Ik ben blij en dankbaar dat ik deze opleiding heb kunnen doen. "

Miranda Heskens, wandelcoach

Ik kan hier heel veel mee doen

"Ik werk bij de GGZ met mensen die een persoonlijkheid stoornis hebben. Ik ben deze opleiding gaan doen omdat het wandelcoach ook voor deze mensen volgens mij heel goed werkt. Door de natuur in te zetten kracht terughalen, dat is de bedoeling van deze opleiding. Ik kan hier heel veel mee doen. "

Lizet Laurijsse, maatschappelijk werker GGZ

De veilige plaats heeft me in een groeiproces gezet

"Ik heb de opleiding TriA wandelcoach gevolgd omdat ik de natuur wil inzetten in mijn coaching. Deze opleiding is een Intuïtieve plaats waar ik veilig mezelf kon zijn. En die veiligheid heeft me echt in een groeiproces gezet. De omgeving, de mensen en de harmonie hebben me geholpen te groeien. "

Kris Vanhoof, coach en trainer

Echt een aanrader

"Ik ben de opleiding begonnen omdat ik meer wilde weten wat natuur kan toevoegen in mijn coachtrajecten. Ik heb ervaren al wandelend in de natuur dat je de keuzes bewuster maakt vanuit jezelf. Het voelen het ervaren, het praktijkgedeelte van de TriA wandelcoach opleiding heeft me enorm aangesproken. En ik vind het écht een aanrader."

Diana van Beek, wandelcoach

TriA methode heeft me enorm overtuigd!

"De opleiding TriA wandelcoach heeft me handvatten gegeven. Stapsgewijs iemand meenemen op reis naar de gewenste situatie. De TriA methode heeft me daarbij enorm overtuigd? Ik heb heel veel geleerd in de opleiding en zal er nog vele jaren plezier aan beleven. "

Wout Delen, runningtherapeut en wandelcoach

Inspirerend en krachtgevend

"De TriA wandelcoach opleiding is inspirerend en krachtgevend. Naast de praktische kanten is er heel veel persoonlijke groei aangeboden, en die is schitterend opgevangen door de beide dames. "

Lieve Sebreghts, wandelcoach

TriA methode: techniek met zeer veel kracht!

"Ik vond in België geen opleiding met wandelen, natuurelementen gebruiken en coaching. Dat vond ik wel bij Wandelcoach Nederland. De TriA methode is een techniek met zeer veel kracht!"

Bart Baert, ondernemer en wandelcoach

Unieke ervaring!

"De tweedaagse was een unieke ervaring! In een prachtige omgeving mocht ik samen, zij aan zij, al wandelend leren met de TriA methode werken ‘aandacht’, ‘acceptatie’ en ‘actie’.Heb andere mogen helpen en ik heb veel geleerd wat er in mij leeft!Het stileren van je eigen levensweg."

Katrien, styliste

Heel veel geleerd!

Heel veel geleerd!

"De reactie van mijn omgeving was: moet jij daar een opleiding voor volgen. Jij gaat echt niets nieuws leren. Mijn reactie: Ik heb heel veel geleerd! Aandacht, acceptatie, actie."

Linda Bergmans,Libeboek, allround psychologie

Compleet gevoel!

Compleet gevoel!

"De tweedaagse training geeft op speelse wijze uiting aan de mogelijkheden die de natuur en haar elementen ons biedt bij persoonlijke vraagstukken. Om als coach al wandelend in beweging te blijven en contact te houden met zowel de cliënt als de natuur geeft een compleet gevoel."

Corrie Kamerling - “Zelf en Zijn”, praktijk ter bevordering van Zelf bewustzijn

Lichtvoetig en diepgaand!

"Deze training is compleet, toepasbaar en praktijkgericht. De methode “aandacht”, “acceptatie”, “actie", werkt diep door, zonder dat het zwaar is. Een lichtvoetige en diepgaande manier van coachen. Geweldige trainers."

Ingrid Arts, Inukshuk Coaching

Bijzondere dagen!

Bijzondere dagen!

"Twee bijzondere dagen. Leerzaam, confronterend maar ook met lichtheid. Verbazing over hoe “zaken van buiten zo verrassend in je leven passen! Er is dus toch meer tussen hemel en aarde!"

Jeanne van Elderen - Praktijkondersteuner, Huisartsen GGZ

Cadeautjes!

"Het laat mij anders naar dingen kijken. Verpakte strobalen werden voor mij cadeautjes die ik mocht uitpakken."

Petra van der Beij

Heerlijke praktische opleiding!

Heerlijke praktische opleiding!

"In de 2-daagse heb ik in korte tijd veel inzichten gekregen en leerzame momenten meegemaakt. De groep met deelnemers was heel open naar elkaar en Corrie en Ellen goed op elkaar afgestemd. Een heerlijke praktische opleiding en lekker veel buiten!"

Jeanette van Heerwaarden @ZilteBries, relatiecounseling en coaching

Verrijking van mijn leven!

Verrijking van mijn leven!

"De TriA© wandelcoach opleiding is een verrijking van mijn leven. Ik ben altijd graag de ‘ondersteunende factor’ geweest. Tevens ben ik een buitenmens. Dankzij de TriA© methode heb ik een eerste stap gezet in het helpen mensen zichzelf te helpen. Ik volg de opleiding met veel plezier. Er werd gezorgd voor luchtige, open, gestructureerde en flexibele lesdagen. Uiteraard zijn de dagen ook erg informatief en ervaringsgericht."

Wouter Buijs, wandelcoach

Nieuwe handvatten!

Nieuwe handvatten!

"Met een licht en blij gevoel ben ik na de trainingsdagen naar huis gereden. Weer veel geleerd over mezelf en over anderen, nieuwe handvatten gekregen voor wandelcoaching en twee dagen op een inspirerende plek gewerkt."

Linda Mol, coach en trainer

Inspiratie!

"Inderdaad de TriA© introductie workshop heeft me geïnspireerd tot meer. Daarom meld ik me hierbij aan voor de Opleiding Master TriA™ wandelcoach."

Ingrid Arts, wandelcoach

Een compilatie van de ervaringen deelnemers opleiding TriA wandelcoach

Een compilatie van de ervaringen deelnemers opleiding TriA wandelcoach

"Deelnemers van de opleiding tot TriA wandelcoach vertellen over de TriA methode"

facebook

nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief!

Vind je Tria Wandelcoach

Linda Mol

Linda Mol

"Voor particuliere klanten: levensloopcoaching (mbt relaties, werk, het leven in het algemeen); loopbaancoaching.Voor zakelijke klanten: coachend leidinggeven, mobiliteitstrainingen, effectiviteitsverhogende trainingen",Gouda. / meer...