Wandelcoach Nederland en de opleidingen

TriA© Wandel-, Verlies- of Ontstress coach worden? Hier vind je alles over hoe je dat wordt en de mogelijkheden na de opleiding. Heb je na het lezen van de informatie nog vragen en/of opmerkingen dan horen we die graag. Mail of maak zelf een belafspraak en je hoort snel van ons.

Modulair werken:

Wij werken modulair. Elke opleiding bestaat uit een een aantal modules, waarvan voor het verkrijgen van de TriA© licentie, de TriA© module verplicht is.

Je start met een opleiding met een module die in het gekozen traject zit en hoeft dus niet eerst de TriA© module te volgen. Wanneer je aanmeldt zie je direct welke data ingepland staan.

1. TriA© methode (is altijd gekoppeld aan de opleiding TriA© Wandel-, Verlies- of Ontstress coach) en niet los te volgen.

2. Natuur als coach

3. Natuurlijke communicatie

4. Natuurlijk omgaan met verlies

5. Natuurlijke Ont-Stress coaching

6. Natuurlijke authenticiteit

Extra modules:

Basis 'Systemisch werken in de natuur'

Wandelcoaching voor groepen

Deze modules zijn los te volgen als bij- of nascholing en verdieping in je vaardigeheden.

Opleidingen:

Elke opleiding heeft een specifieke combinatie van modules behalve de opleiding TriA© wandelcoach, want daarin stel je je persoonlijke pakket samen. Na het volgen van een module en een opleiding ontvang je het betreffende TriA© certificaat. Wanneer je de opleiding aanklikt op de agenda die je graag wilt volgen, zie je direct (soms een beetje naar beneden scrollen) op het aanmeldformulier de data van de modules die je kunt kiezen. 

Opleidingen Wandelcoach Nederland

 

TriA© wandelcoach 8 daagse

Module 1 en 3 modules naar keuze.

De 8 daagse TriA© opleiding is voor degenen die geen of weinig ervaring hebben op het gebied van (wandel)coaching. Je volgt de 2 daagse TriA© methode en kiest daarnaast 3 modules.

Je vindt hier de informatie en de aanmeldknop.

Master TriA© Coach

Module 1 en de 2e module afgestemd op de persoonlijke leerdoelen, de TriA© methode en de natuur. 

De 4 daagse opleiding Master TriA© Coach is geschikt wanneer je al als (wandel)coach werkzaam bent of vanwege je functie anderen begeleidt. Je vindt hier de informatie en de aanmeld knop.

TriA© Verliescoach

Module 1, 2, 4 en 6

De 8 daagse TriA© Verliescoach opleiding is voor degenen die zich willen richten op coaching bij verlieservaringen. Je vindt hier de informatie en de aanmeldknop.

TriA© Ont-Stress Coach

Module 1, 3, 5 en 6

De 8 daagse TriA© Ont-Stress coach opleiding is voor degenen die zich willen richten op coaching bij stress preventie en burnout. Je vindt hier de informatie en de aanmeldknop.

TriA© Trainer/Teamcoach 6 daagse

Je volgt 2 x 2 dagen training en je loopt 2 dagen stage. Daarnaast werk je in een online leeromgeving waarin de opdrachten en praktische informatie staat. Dit traject is geschikt voor mensen die met groepen willen werken of dit al doen en een effectieve coachingstool willen leren om teams te motiveren en 'in beweging' willen krijgen. Je vindt hier de informatie en de aanmeldknop.

Basis wandelcoach

Voor de basisopleiding volg je module 2 en 3. Je vindt hier de informatie en de aanmeldknop.

Samenwerken onder de vlag van TriA© Movement

Wanneer je gecertificeerd bent als TriA© Verlies- Wandel- of Ont-Stress coach kun je jezelf profileren als betreffende TriA© coach en samenwerken onder de vlag van TriA© Movement.

TriA© community, de voordelen :

Na ontvangst van het TriA© certificaat na het volgen van de 4- of 8 daagse ben je automatisch TriA© Member en lid van de TriA© community

  • toegang tot de exclusieve Facebook TriA© community voor uitwisseling van waardevolle informatie met collega TriA© coaches
  • meeliften op de PR uitingen vanuit Wandelcoach Nederland en zelf bloggen op de website van Wandelcoach Nederland
  • een gratis profiel op de website van Wandelcoach Nederland onder de knop 'vind je TriA© wandelcoach'
  • 2 gratis trainingen per jaar. Je betaald alleen het locatie arrangement ad € 39, 50 (excl 21% BTW) 
  • korting op bepaalde activiteiten van Wandelcoach Nederland
  • de mogelijkheid om aan te sluiten bij TriA© Movement

Deelname in de TriA© community is geheel gratis.

Praktische informatie

Locatie

We maken met veel genoegen gebruik van de prachtige locatie en omgeving van “Eigentijdserf” in Westelbeers, Spreeuwelsedijk 9. Deze trainingslocatie is gelegen in een uitgestrekt natuurgebied tussen Eindhoven en Tilburg, dichtbij de Belgische grens. Wanneer je met het openbaar vervoer komt kunnen we regelen dat je kunt carpoolen of we halen je vanaf Hotel Eindhoven met de auto op. 

Arrangement

De opleiding is geheel verzorgd met koffie/thee/water begeleid met iets lekkers en een heerlijke lunchbuffet, met oa heerlijke soep, een warme snack, gezonde salades en verse brood en broodjes, diverse beleg en drankjes. De keuken speelt uitstekend in op een dieet en/of wensen ten aanzien van deze lunch. Op het aanmeldformulier kun je je wensen aangeven. 

Overnachten

Je kunt bij Eigentijdserf overnachten zodat je steeds zonder file aan onze opleiding kunt deelnemen. We hebben speciale prijsafspraken hiervoor gemaakt. Vermeld hiervoor bij de reservering dat je komt voor een opleiding van Wandelcoach Nederland. Ook zijn er in de omgeving uiteraard andere mogelijkheden voor een fijn nachtje slapen.

Kosten

Kijk voor de kosten bij de betreffende opleiding. Er zijn verder geen extra kosten behalve wanneer je blijft overnachten.

Wanneer je nog vragen hebt, aarzel niet om ze te stellen. Mail naar info@wandelcoachnederland.nl of maak zelf een belafspraak.