Trainingen van Wandelcoach Nederland


Modulair werken

Modulair werken heeft een aantal voordelen voor jou. Je kunt alle tweedaagse modules los volgen (behalve de TriA© methode), bijvoorbeeld voor nascholing. Ook als je nog niet zeker weet of wandelcoaching iets voor je is, is het volgen van een module een laagdrempelige manier om te effecten van deze manier van coachen te ervaren. De basis van de TriA© methode zit in alle tweedaagse trainingen verwerkt, dus je stapt zo verder in een opleiding naar keuze. Na elke module ontvang je een certificaat.

Wanneer je 3 modules gevolgd hebt en je wilt alsnog gecertificeerd worden, dan maak je het traject af met de TriA© methode. Hiervoor hoef je enkel een mail te sturen naar info@wandelcoachnederland.nl en het wordt geregeld. Je ontvangt dan een factuur waarop de reeds betaalde modules verrekend worden met het restant van het volledige opleidings bedrag inclusief de TriA© licentie. 

Modules Wandelcoach Nederland

  1. TriA© methode (is altijd gekoppeld aan de opleiding TriA© Wandel-, Verlies- of Ontstress coach)
  2. Natuur als coach
  3. Natuurlijke communicatie
  4. Natuurlijk omgaan met verlies
  5. Natuurlijke Ont-Stress coaching
  6. Natuurlijke authenticiteit
  7. Groepscoaching
  8. Systemisch werken in de natuur 

Module 1 t/m 6 zijn onderdeel van één van de opleidingen. Je leest hier meer over de verschillende opleidingen.

Op de agenda van Wandelcoach Nederland vind je telkens het aanbod van alle trainingen om jezelf als professional te ontwikkelen. Deze zijn voor iedereen toeganglijk.