Corrie Reijngoud: de kracht van je ware natuur ontdekken 

Als natuurmens pur sang heeft Corrie Reijngoud een zesde zintuig ontwikkeld voor authentiek en natuurlijk gedrag. Als NLP Master coach en spiritueel therapeut draagt ze op haar pad altijd een rugzak met jarenlange ervaring in (team)coaching met zich mee. Dankzij die bagage is ze in staat om de juiste vragen te stellen en diepgang te creëren. Ze voelt aan of een verhaal wel of niet klopt.

De door haarzelf ontwikkelde TriA© methode, dient als basis voor de opleidingen, trainingen en coaching die zij biedt. Het begeleiden van mensen bij hun persoonlijke groei, individueel of groepsgewijs, is haar passie. Loop jij ergens tegenaan of wil je een andere richting op in je leven? Met plezier loopt Corrie een stukje mee op je levenspad. Met als gemeenschappelijk doel om jouw ware natuur  te ontdekken. Precies op het voor jouw juiste tempo. De natuur heeft haar immers geleerd dat een verandering gemakkelijker en sneller verloopt als je accepteert wat er is. Wil je meer weten over Corrie? Kijk dan op www.corriereijngoud.com.

Andere TriA© trainers:

Alle trainers zijn gecertificeerd TriA© Trainer/teamcoach en wandelcoach.

Reja Reijngoud: 

 

 

 

 

Linda Mol: weten wat jou drijft

De natuur is voor Linda een instant-ontspanner, een oplader, een bron van informatie. Ze is dan ook blij met haar wandelcoach-werkzaamheden, waarmee ze haar cliënten wandelend stil laat staan bij hun leven en zelf ondertussen dus volop geniet van het buiten ‘werken’.

Maar bovenal is Linda groepstrainer. Ze ontwikkelt en geeft trainingen en workshops voor het bedrijfsleven. Linda weet wat er nodig is om een groep goed te begeleiden en om iedere deelnemer in zijn/haar eigen ontwikkelproces te laten komen. Na afronding van  haar studie Psychologie en diverse trainersopleidingen is ze nu ruim 10 jaar werkzaam als trainer voor groepen in persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke effectiviteit. Vanuit deze ruime ervaring leidt Linda ook regelmatig trainers op.

De basis van bijna al het begeleidingswerk dat Linda doet is: zoek uit wat jou drijft en remt, zodat je daarna meer regie hebt over je eigen leven. En meer plezier!

Linda Mol kan ingezet worden voor de opleiding TriA© trainer. Wil je meer over Linda weten, op de site van Fonte Trainingen vind je meer informatie.

Luc Mastelinck: samen op weg

Zijn doel? Verwerf unieke (business)inzichten dankzij wandelcoaching.

Zijn passie? Zelfstandigen en werknemers via wandelcoaching begeleiden om te groeien en zo succesvol te zijn. Groeien dankzij nieuwe inzichten. Je mag hem gerust een "eye-opener" noemen.

Dankzij zijn unieke aanpak om jou te begeleiden in de natuur en dit te combineren met zijn ervaring als business developer, ga jij naar huis met nieuwe inzichten in jezelf. Op weg naar jouw (ideale) job en/of bedrijf (zelfstandige) én met jouw gepersonaliseerd en concreet actieplan, zodat jij stap voor stap op jouw juiste weg bent en blijft.

Luc Mastelinck is samenwerkend partner voor de opleiding TriA© wandelcoach in België. Tevens verzorgt Luc de zakelijke module voor de opleiding TriA© wandelcoach en nascholing op dat gebied in Nederland. Op de site van Blad Veer vind je meer informatie over Luc.

Elske Vels - van de Schoot

Elske Vels - van de Schoot is met haar onderwijskundige achtergrond betrokken bij ontwikkeling van trainingen en opleiding.

 

 

 

 

Suzanne Velzel

Ons team wordt voor ondersteuning van administratieve en PR activiteiten
versterkt door onze management assistent Suzanne Velzel.