Corrie Reijngoud: de kracht van je ware natuur ontdekken 

Als natuurmens pur sang heeft Corrie Reijngoud een zesde zintuig ontwikkeld voor authentiek en natuurlijk gedrag. Als NLP Master coach en spiritueel therapeut draagt ze op haar pad altijd een rugzak met jarenlange ervaring in (team)coaching met zich mee. Dankzij die bagage is ze in staat om de juiste vragen te stellen en diepgang te creëren. Ze voelt aan of een verhaal wel of niet klopt.

De door haarzelf ontwikkelde TriA© methode, dient als basis voor de opleidingen, trainingen en coaching die zij biedt. Het begeleiden van mensen bij hun persoonlijke groei, individueel of groepsgewijs, is haar passie. Loop jij ergens tegenaan of wil je een andere richting op in je leven? Met plezier loopt Corrie een stukje mee op je levenspad. Met als gemeenschappelijk doel om jouw ware natuur  te ontdekken. Precies op het voor jouw juiste tempo. De natuur heeft haar immers geleerd dat een verandering gemakkelijker en sneller verloopt als je accepteert wat er is. Wil je meer weten over Corrie? Kijk dan op www.corriereijngoud.com.

Andere TriA© trainers:

Alle trainers zijn gecertificeerd TriA© Trainer/teamcoach en wandelcoach.

 

Reja Reijngoud: Empowering people

Van jongs af aan heeft zelfontwikkeling een zeer belangrijke rol gespeeld in het leven van Reja Reijngoud. Zelfreflectie werd er met de paplepel in gebracht en gestimuleerd. Het creëren van zelfinzicht zorgde voor empowerment en tevens een empathische en nieuwsgierige houding naar anderen. 

 

Het zelf mogen ervaren wat bewustwording en acceptatie voor je betekent, heeft haar het besluit doen nemen om anderen hierin te begeleiden. Het overleven van een levensbedreigende ziekte en het proces daarom heen, heeft haar drive nog sterker gemaakt en haar gevormd tot de persoon die ze nu is. Reja is daarom gedreven om anderen, ieder op zijn eigen tempo, te begeleiden naar zelfvertrouwen, innerlijke kracht en rust. Wil je meer over Reja weten kijk dan hier.

 

Reja is trainer voor de module 'Natuurlijke communicatie' en samen met Corrie Reijngoud geeft ze invulling aan andere modules. 

 

Greet Grietens: meer verbondenheid door de natuur

Twee jaar terug opende de opleiding TriA© Trainer/Teamcoach nieuwe paden voor Greet.

Ze startte na de opleiding “Het Oplaadnest”. Door werkvormen in een natuurlijke omgeving brengt zij mensen dichter bij zichzelf en in verbinding met elkaar. Dit voor mensen privé(o.a. ouders en kinderen), bedrijven, organisaties en scholen.

In de “ratrace” van onze maatschappij hebben mensen af en toe behoefte aan een oplaadmoment. Het Oplaadnest wil dit bieden door de combinatie van de natuur, krachtige en laagdrempelige werkvormen en een dosis lucht-igheid en creativiteit.

Zelf vindt Greet het enorm belangrijk dat er geïnvesteerd wordt in het welzijn van mensen. Op deze manier wordt er heel wat preventief opgevangen en kunnen mensen aan de slag gaan met hun actiepunten.

De natuur is voor haar zelf ook een thuishaven om tot rust te komen en bij te tanken.

Greet verzorgd de module “Natuur als coach”, "Wandelcoaching voor groepen" en de opleiding "TriA© Trainer/Teamcoach". Voor meer info over Greet kijk hier.

 

Ilse Hagendijk: leef je dromen

Ilse is positief ingesteld en heeft een grote passie voor natuur. Het is voor haar dé plek voor in- en ontspanning, voor rust, verwondering en inspiratie. Een plek waar iedereen helemaal zichzelf kan zijn. Ilse is open, oprecht, oplossingsgericht en authentiek. 

Ze heeft ruime ervaring met het leiden van wandelreizen in de Europese natuur. Niet alleen haar enthousiasme voor de flora en fauna wordt door de gasten gewaardeerd, maar ook haar oprechte interesse in de mens. De TriA©opleiding volgen was een logische volgende stap. Vanuit haar bedrijf Natuurlijk Ilse, coacht ze jou in de natuur om antwoorden te vinden op jouw levensvragen. Daarnaast is Ilse geïnteresseerd in communicatie in de breedste zin van het woord.

Ilse is TriA© Trainer/Teamcoach en communicatiemedewerker binnen Wandelcoach Nederland. Voor meer informatie over Ilse kijk hier.

 

Linda Mol: weten wat jou drijft

De natuur is voor Linda een instant-ontspanner, een oplader, een bron van informatie. Ze is dan ook blij met haar wandelcoach-werkzaamheden, waarmee ze haar cliënten wandelend stil laat staan bij hun leven en zelf ondertussen dus volop geniet van het buiten ‘werken’.

Maar bovenal is Linda groepstrainer. Ze ontwikkelt en geeft trainingen en workshops voor het bedrijfsleven. Linda weet wat er nodig is om een groep goed te begeleiden en om iedere deelnemer in zijn/haar eigen ontwikkelproces te laten komen. Na afronding van  haar studie Psychologie en diverse trainersopleidingen is ze nu ruim 10 jaar werkzaam als trainer voor groepen in persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke effectiviteit. Vanuit deze ruime ervaring leidt Linda ook regelmatig trainers op.

De basis van bijna al het begeleidingswerk dat Linda doet is: zoek uit wat jou drijft en remt, zodat je daarna meer regie hebt over je eigen leven. En meer plezier!

Linda Mol kan ingezet worden voor de opleiding TriA© Trainer/Teamcoach. Wil je meer over Linda weten, op de site van Fonte Trainingen vind je meer informatie.

Elske Vels - van de Schoot

Elske Vels - van de Schoot is met haar onderwijskundige achtergrond betrokken bij ontwikkeling van trainingen en opleiding.