Energiek en natuurlijk coachen met succes!


Met veel energie en op natuurlijke wijze coachen en je klanten in beweging brengen. 

Dat wil jij toch ook?

Dit is niet zomaar een coach opleiding. Het is een volledig concept met een eigen ontwikkelde coach methode die jou en je klant in een sneltrein vaart laat groeien. Binnen een paar maanden ontdek jij ook alle geheimen die jou tot de meest succesvolle coach maken. Zodat jij gaat opvallen in de markt met jouw specifieke "natuurlijke" kwaliteiten. Ben jij die persoon met een coachende rol die niet bang is om nieuwe dingen te proberen en op zoek is naar een "turning point" of "doorbraak".

Dan is dit het moment!

En moet je gewoon de opleiding TriA© wandelcoach gaan volgen. 

Want dit is hoe we te werk gaan:

   

 

imgres.jpg     "Onderscheidend vermogen ten opzichte van al je concurrenten" 

Een van de grootste uitdagingen in deze tijd is jezelf positief te onderscheiden van al je concurrenten. Door de unieke TriA© methode die je leert en door gebruik te maken van beweging en de natuur zal jij je gegarandeerd positief onderscheiden in de markt. 


 

imgres.jpg     "Direct klaar voor de praktijk"

Deze opleiding is zo ingericht dat je na het volgen van de 8 dagen direct aan de slag kunt in de praktijk
 

imgres.jpg     "Je klanten zullen het fantastisch vinden"

Al wandelend praten gaat veel gemakkelijker. De leuke werkvormen in de natuur wordt als zeer prettig en waardevol ervaren. Door je klanten zo'n ervaring te geven zullen ze jou nooit meer vergeten en erorm waarderen.
 

imgres.jpg     "Je krijgt na de opleiding direct toegang tot de TriA© community"

Dit is een besloten groep van collega's die met elkaar delen wat werkt, wat niet werkt en die elkaar tips geven. Super inspirerend. 
 

imgres.jpg     "Je krijgt ondernemer tips"

Dit zijn beproefde ondernemers tips die we zelf toepassen en die werken. Zodat jij als ondernemer sneller kan groeien en met meer gemak je business uitbouwt. Wij geven duidelijk aan welke belangrijke zaken op ondernemersvlak je moet weten en hoe jij zichtbaar wordt voor de buitenwereld. Zelfs voor niet-commerciële mensen wordt het zo gemakkelijk. 
 

imgres.jpg     "Je krijgt enorm veel praktische werkvormen"

Er worden je gigantisch veel praktische werkvormen in de opleiding aangeboden. Je oefent deze werkvormen direct op elkaar zodat je zelf kunt ervaren hoe goed ze zijn en je ze eenvoudig kunt toepassen in de praktijk. 
 

imgres.jpg     "Je oefent volop met echte coachvragen"

Je bent in de opleiding met elkaar aan het oefenen. Dit doe je met "echte" coachvragen van elkaar. Zo krijg je direct praktijkervaring in een veilige setting. Je zult merken dat de stap naar de praktijk zo is gemaakt. 
 

imgres.jpg     "Je groeit als persoon razendsnel"

Doordat je zelf zorgt voor "echte" coachvragen voor je mededeelnemers worden je persoonlijke vraagstukken door je collega coaches behandeld. Je zult merken dat je mega sprongen maakt in je persoonlijke ontwikkeling.
 

imgres.jpg     "Dit is iets wat je niet uit 'de boekjes' kunt leren"

Je leert exact wat wij op dagelijkse basis daadwerkelijk doen en hoe wij het het proces van coachen hebben verfijnd naar een methode die mega goed werkt. We vervelen je dus niet met theoretische boekjes, opdrachten of verslagen. 
 

imgres.jpg     "Je krijgt een uitgebreide beschrijving"

Om ervoor te zorgen dat je niet steeds in de pen hoeft te klimmen, krijg je na iedere module van twee dagen een uitgebreide beschrijving in je mailbox van alles wat behandeld is. Op deze manier kun je op een ontspannen manier de opleiding doorlopen en vooral veel ervaren. 
 

imgres.jpg    "Tijdens en ook na de opleiding support" 

Door de praktische insteek ontwikkel je razendsnel professioneel en persoonlijk. Ook na de opleiding houd je contact met je collega's en ons als trainers. Zo zijn er speciale terugkom- en trainingsdagen en word je op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen. Zo is er steeds support van een professioneel team zodat je blijft groeien. 

 

Je investering voor de "TriA© wandelcoach opleiding" is 


€2250,=
 

In alle eerlijkheid is dit natuurlijk maar een kleine bijdrage die totaal niet in verhouding staat met de ontwikkeling en groei die jij als persoon en zakelijk zult behalen na het volgen van de TriA© wandelcoach opleiding.  

Wij hopen dat jij wanneer je over een half jaar terugkijkt naar dit moment, dat dit het moment van doorbraak is geweest voor jou.

En wanneer jij ervan overtuigd bent dat dit een groot verschil voor jou kan maken, moet je gewoon meedoen met de TriA© wandelcoach opleiding. 

 

AANMELDEN

 

 "Vanaf 2018 werken we modulair Lees hier hoe dat werkt!

    "We zijn geaccrediteerd door het Registerplein.

         Misschien biedt dat voor jou ook voordelen! Kijk HIER voor meer informatie!

 

Dit is wat andere mensen zeggen over onze TriA© wandelcoach opleiding.  


 


"De TriA
© wandelcoach opleiding is inspirerend en krachtgevend. Naast de praktische kanten is er heel veel persoonlijke groei aangeboden" - Lieve Sebreghts, wandelcoach in België 


"De opleiding TriA
© wandelcoach heeft me handvatten gegeven. Stapsgewijs iemand meenemen op reis naar de gewenste situatie. De TriA methode heeft me daarbij enorm overtuigd? Ik heb heel veel geleerd in de opleiding en zal er nog vele jaren plezier aan beleven. " - Wout Delen, runningtherapeut en wandelcoach


"Ik vond in België geen opleiding met wandelen, natuurelementen gebruiken en coaching. Dat vond ik wel bij Wandelcoach Nederland. De TriA
© methode is een techniek met zeer veel kracht!" - Bart Baert, ondernemer en wandelcoach in België


"Om als coach al wandelend in beweging te blijven en contact te houden met zowel de cliënt als de natuur geeft een compleet gevoel." - Corrie Kamerling, coach


"Deze training is compleet, toepasbaar en praktijkgericht." - Ingrid Arts, coach en wandelcoach

 

 

"De TriA© wandelcoach opleiding is een verrijking van mijn leven" - Wouter Buijs, coach 

 

 

 

 


 

 

 

 

Wij kunnen ons voorstellen dat je nu enthousiast bent, maar misschien nog een aantal "bomen of beren" op de weg ziet. 

Dat snappen we heel goed, want dit zijn de vragen die we krijgen. 

 

     Ik heb geen coachopleiding

Iedereen stapt in vanaf waar je op dat moment bent. Je wordt begeleidt in je persoonlijke en professionele ontwikkeling in een veilige omgeving. Alleen vanuit de praktische ervaring kun je bepalen of er eventueel nog gebieden zijn waarin jij je verder wilt ontwikkelen. Dit wordt dan met je besproken zodat je gericht kunt aanvullen mocht het nog nodig zijn. Belangrijk is nu om te starten met datgene wat jij graag wilt. 
 

     Mijn doelgroep vindt het gek om naar buiten te gaan

Je doelgroep zal je enorm dankbaar zijn wanneer ze de voordelen merken van het buiten zijn. Want gesprekken voeren gaat nu eenmaal makkelijker al wandelend. En onze ervaring leert dat wanneer je ze eenmaal mee naar buiten hebt genomen ze niet anders meer willen. 
 

     Wanneer het slecht weer is kan ik niet naar buiten wink

Of het nu druppelt of er een stortbui is. Iedere weersomstandigheid is aanleiding om over in gesprek te gaan. Je profiteert van het resultaat en het succes. En dat is wat je klant zal ervaren, en die merkt niks van het zogenaamde onstuimige weer. 
 

     Mijn doelgroep kan niet zo lang lopen

Je past je tempo en afstand steeds aan je doelgroep aan. Je bepaalt dus samen met je klant wat mogelijk is. Bovendien kun je altijd een bankje aandoen. Even stilstaan bij, levert vaak bijzondere momenten op.
 

     Ik ben best onzeker en vind het spannend blush

Dan is het zeker aan te raden om mee te doen. In deze opleiding ben je in een veilige setting en alleen door het te doen, samen met de andere deelnemers kun je het zelf ervaren en stappen zetten. De grootste winst zit trouwens buiten de vertrouwde kaders. 
 

     Ik wil geen "echte" wandelcoach worden

De opleiding is geschikt voor iedereen die gesprekken voert, mensen begeleid, ondersteunt, mentor is, leidinggevende of coach. Je hoeft dus geen "wandelcoach" te worden. Je profiteert wel van de methode, gesprekstechnieken, werkvormen en je leert en ervaart direct wat jij kunt toepassen in je eigen werkomgeving
 

     Ik ben een ervaren (wandel)coach, heeft deze opleiding voor mij dan nut?

Welk niveau je nu ook hebt, je leert zeker nog meer bij in deze opleiding. Je breidt je pakket aan tools en werkvormen uit en leert een nieuwe coach methode. Je wordt opnieuw geinspireerd en ontvangt directe persoonlijke feedback op jouw coachvaardigheden. Bovendien doe je mee in onze community met andere collega vakgenoten. Kom je in de zoekfunctie op de website van Wandelcoach Nederland als gecertificeerde TriA© wandelcoach. Verder krijg je ondersteuning met business tips om je bedrijf te laten groeien. 

 

Via deze pagina kun je je plek vastleggen

  

Wat krijg je nog meer met deze opleiding?

Je krijgt direct toegang tot de besloten community. Je geniet dan van kortingen en gratis producten. Je komt met je profiel, foto en je persoonlijke webadres bij ons op de goed bezochte website van Wandelcoach Nederland te staan. Zodat je goed zichtbaar en vindbaar bent. 

Je krijgt direct toegang tot de online discussiegroep met collega's die je bijstaan. Een waardevolle club van enthousiaste professionals die hun ervaringen met je delen. 

  

 

Wanneer:

De TriA©  (wandel)coach opleiding bestaat uit 4x2 trainingsdagen.
Je volgt 4 modules om gecertificeerd te worden en gebruik te maken van alle voordelen van de TriA© community.
De module TriA© methode is verplicht.
Daarnaast kies je 3 andere modules.

Kijk hier voor het aanbod.

Ben je al ervaren in het begeleiden van anderen kun je wellicht ook het verkorte traject van 4 dagen volgen.

Kijk op de agenda voor de data.
 

De dagen starten steeds om 09.30 en we eindigen om 17.00 uur. 

 

Waar:

We maken met veel genoegen gebruik van de prachtige locatie en omgeving van “Conferentiecentrum de Spreeuwelseheide” in Westelbeers, Spreeuwelsedijk 9. Deze trainingslocatie is gelegen direct in een uitgestrekt natuurgebied tussen Eindhoven en Tilburg, dicht bij de Belgische grens. Wanneer je met het openbaar vervoer komt kunnen we je vanaf Hotel Eindhoven met de auto meenemen. 

 

Overnachten:

Je kunt bij "De Spreeuwelseheide"  overnachten zodat je steeds zonder file aan onze opleiding kunt deelnemen. We hebben speciale prijsafspraken hiervoor gemaakt. Vermeld hiervoor bij de reservering dat je komt voor een opleiding van Wandelcoach Nederland. Ook zijn er in de omgeving prima mogelijkheden voor een fijn nachtje slapen.

 

Wanneer jij die enthousiasteling bent die met veel energie en succes wil coachen dan is de TriA© wandelcoach opleiding het allerbeste wat je kunt doen. 

We kijken er ENORM naar uit en hopen je te zien op onze prachtige opleidingslocatie.

 

Klik hier om je te verzekeren van een plaats

door een investering te doen van €2250,-  (ex. btw)

 

Bye, bye!

 

Corrie Reijngoud