Nieuwe weg voor Wandelcoaching Nederland

 

Onlangs tekende ik een overeenkomst met mijn nieuwe zakenpartner; Jeroen Offermans. Jeroen is als serial enterpreneur actief in het ontwikkelen en opschalen van bedrijven in diverse branches, alignen van teams en coachen van professionals en leiders. Hij is zelf ook als life- en business-coach actief en heeft veel affiniteit met ons gedachtengoed. Een ideale combinatie. Op dit moment wordt er met het team achter de schermen gewerkt aan een ambitieuze en duurzame groeistrategie en verdere professionaliseringsslag die er voor zal zorgen dat niet alleen het bedrijf, maar ook onze wandelcoaches zullen groeien met hun praktijk!

Ik ben helemaal happy! smiley

 

NIEUWE NAAM, NIEUWE OPLEIDINGEN

De eerste veranderingen zullen geleidelijk gedurende het jaar 2020 zichtbaar worden. Zo zal de naam veranderen van Wandelcoach Nederland in WCN (Wandelcoaching Nederland) BV. Dit past wat ons betreft beter bij onze missie; waarbij we in een positieve bijdrage willen leveren aan het verder professionaliseren van het vak wandelcoaching in Nederland. Tegen de zomer zal het bedrijf verhuizen van Geldrop naar Amersfoort. Achter de schermen werken we aan een nieuwe website. Naast de bekende opleidingen en trainingen starten we in het najaar met een aantal nieuwe producten; waaronder de opleiding “Wandelcoachen als Professie” en een “Masterclass Ondernemen voor Coaches”.

Nieuwe koers

In lijn met de missie; het verder professionaliseren van het vak wandelcoaching in Nederland, zullen er een aantal zaken veranderen. Allereerst willen we duidelijk aangeven dat er niets veranderd met de huidige licenties en de daarbij behorende voordelen die nog tot en met 31 december 2020 worden uitgegeven.

Nieuwe opleidngen

Naast de bekende opleidingen en trainingen starten we in september starten dit najaar met een aantal nieuwe producten;

  • Opleiding “Wandelcoachen als Professie”. Een tiendaagse opleiding waarin we coaches alle beroepsvaardigheden meegeven om zelfstandig met het coach vak aan de slag te gaan. Naast een flinke ‘toolbox’ is er veel aandacht voor alle randvoorwaarden. We beogen hiermee aansluiting te vinden op wat er op internationaal vlak van professionele coaches wordt vereist.  
  • 'Masterclass Halfjaar-programma Ondernemen voor Coaches'. Voor (toekomstige-) ondernemers en ondernemende coaches.

Wat niet veranderd

  • De 4 daagse Master TriA© Coach speciaal voor de professional die al ervaring heeft in begeleiding van mensen, zoals leidinggevenden, managers, (team)coaches, counselors, therapeuten, maatschappelijkwerkers, etc.. 
  • De TriA© community met alle voordelen.
  • De 2 daagse trainingen die ontwikkeld zijn voor zowel persoonlijke ontwikkeling als voor permanente educatie’ voor coaches.

Wat wel veranderd:

  • De opleidingen 'TriA© Wandel, -Ont-Stress en -Verlies coach' worden nog verzorgd tot 31 december 2020. Met ingang van 1 januari 2021 wordt de TriA© licentie niet meer verstrekt op de bestaande opleidingen. De modules zijn nog wel als masterclasses te volgen (zie boven bij 2 daagse trainingen).
  • De 'Basis opleiding wandelcoaching' wordt nog 1 keer gegeven in het najaar en daarna niet meer.
  • De TriA© licentie wordt dan alleen nog verstrekt voor de nieuwe opleiding 'Wandelcoachen als professie'.

Je kunt dit najaar dus nog het hele traject afmaken, wanneer je al begonnen was. En ben jij degene die al een tijdje twijfelde, dan heb je nu nog de kans om één van de TriA© opleidingen 1.0 te volgen. Of je gaat voor de 2.0 versie die start op 17 en 18 november 2020. Lees hier meer!

Heb je vragen over wat voor jou de beste route is? Maak dan hier een belafspraak en we helpen je graag een stukje op weg.

Team Wandelcoaching Nederland