200ste deelnemer

Op 12 september jl. werd tijdens de start van het nieuwe opleidingseizoen, tijdens de TriA© methode, de 200ste deelnemer aan onze Wandelcoach opleiding in het zonnetje gezet. We aten taart en er werden cadeautjes uitgedeeld. Het was en is nog steeds feest.

Als ik terug kijk op 15 jaar ondernemen dan ben ik blij dat ik steeds mijn hart gevolgd heb. En jazeker, er waren ook genoeg momenten dat ik dit niet kon of durfde. Toch, altijd kwam ik weer op de weg uit die ik ergens uitstippelde.

Ik las op 12 september een brief 'aan mijzelf', voor aan de deelnemers. Een brief, eigenlijk was het meer een notitie, die ik bijna 18 jaar geleden schreef en slechts enkele weken geleden weer vond:

Geldrop, 27 oktober 2001

Ik wil van af nu dat de wereld verandert. 

Ik richt een organisatie op die wereldwijd bekend wordt, en waar door middel van cursussen mensen zichzelf in een snel tempo helpen te ontwikkelen.

Als ik nu zie wat er allemaal is, dan ben ik heel blij dat ik dit ooit opschreef. Blijkbaar wist ik het onbewust al. Het 'wereldwijd', ach ja, het is maar zoals je het bekijkt. Met een TriA© wandelcoach in Frankrijk, Ierland, verschillende in België en binnenkort 1 in Zuid-Afrika zijn we aardig op weg. 


Dromen blijf ik nog steeds, want de kracht van dromen heeft zich op deze manier weer bewezen. smiley

Treesforall.nl

TriA© wandelcoaches en wij mensen zijn afhankelijk van de natuur en zeker van de bomen die kooldioxide uit de lucht halen en er zuurstof van maken. Natuurlijk bepalen ze ook mede de omgeving waarin we leven. En waar we kunnen genieten van de kleuren, geuren en een wandeling met een goed gesprek. 

Treesforall.nl is een organisatie die door middel van donaties er voor zorgt dat er voor elke boom in Nederland die ze planten ook een boom in een ander deel van de wereld geplant wordt. Een pracht initiatief wat ik graag steun en waar ik ter ere van ons feestje een bedrag aan gedoneerd heb. Ook ik maak zo vaak gratis gebruik van deze praktijkruimte en zo heb ik een klein beetje terug kunnen doen.

Feestelijk voordeel voor jou!

Vanwege de 200ste deelnemer hebben we voor jou ook een cadeau. Let op, dit cadeau is tot 1 oktober 2019 uit te pakken, dus weer er snel bij!

Schrijf je je in voor de 4- of 8 daagse opleiding TriA©  Wandel, - Verlies,- of Ont-Stress Coach, dan ontvang je een extra module voor € 200,--.

Je vindt hier de agenda met de verschillende opleidingen en data!