PraktijkZilteBries

Email :  ziltebries@texel.com

Website : www.ziltebries.nl

Plaats : Texel

Wie ben jij:

Opgegroeid aan de bosrand, vlakbij het strand, ben ik mijn levenlang al in de natuur te vinden. Daar vind ik rust. Sinds 2008 volg ik opleidingen en trainingen op het gebied van relatie-counselling, coaching en persoonlijke ontwikkeling.  Al snel nam ik cliënten mee naar buiten. Dan ervoer ik de meerwaarde van werken in de natuur.

In de opleiding TriA wandelcoach leerde ik gebruik maken van deze onuitputtelijke bron van inspiratie.

Cliënten komen bij mij met coachvragen op het gebied van relaties en persoonlijke ontwikkeling. Soms zijn er relatieproblemen, vaak ook vragen als; hoe richt ik mijn leven weer in na een scheiding, hoe vind ik een natuurlijke balans in leven&relatie. 

Elke wandeling is bijzonder. Het mooist vind ik het als ik ervaar dat iemand tot rust komt. De haast verdwijnt…dat zie je, voel je, de uitstraling verandert. Dan regent het zonnestralen!

Mijn missie:

Soms blijkt hulp vragen heel moeilijk. Dat zou ik graag anders zien… Je hoeft het niet  alleen te doen! Aan die bewustwording wil ik meewerken.

Waar sta je over 5 jaar?

Ik droom er van dat wandelcoaching in de toekomst steeds meer gezien gaat worden als een vanzelfsprekende of eigenlijk natuurlijke vorm van coaching. En dat is dan nog steeds met liefde en plezier mijn vak!

Wat is je favoriete wandelgebied?

Het allerliefst ben ik op het strand. Het ritme van de golven is zo rustgevend. Het is er zuiver en altijd weer anders.

Waarom werkt wandelcoaching volgens jou zo goed:

'Al wandelend verdwijnt de haast uit je hoofd, je komt tot rust en er ontstaat ontspanning en ruimte...." Deze zin van mijn website zegt veel over hoe ik wandelcoaching ervaar.

'Lopend in de natuur kun je beter luisteren naar jezelf, naar je gevoel, wat jou beweegt.... Bovendien liggen metaforen in de natuur voor het oprapen! Dat geeft inzicht en maakt het speels.