Wandelcoach Nederland; een droom die gerealiseerd werd

'Dromen zijn bedrog' wordt wel eens geroepen en gezongen, maar ik geloof daar niet zo in. Ik ervaar wel, dat wat je droomt niet altijd letterlijk in die vorm verschijnt. Het is daarom ook belangrijk een complete droom te visualiseren. Een totaal pakket van wensen op alle terreinen en met het juiste gevoel erbij. 

Mijn kinderdroom

De droom die ik rond mijn 8ste regelmatig droomde, kwam een aantal jaren geleden ook letterlijk weer terug ‘s nachts. Als kind droomde ik al dat er een eiland was. Een eiland waar alle kinderen konden komen die alleen of verdrietig waren. Elke avond werd de ophaalbrug omhoog gehaald, zodat iedereen veilig was. Later, toen deze droom terug kwam, was het een eiland waar volwassenen konden komen als ze iemand nodig hadden, omdat het even niet zo lekker liep in hun leven. De ophaalbrug was een vaste brug geworden.

De droom die zeker geen bedrog was

Nu na zoveel jaren is deze droom gerealiseerd in Wandelcoach Nederland. Met heel veel plezier werk ik samen met de aangesloten TriA© (wandel)coaches en laten we samen Wandelcoach Nederland groeien. Op deze manier kunnen mensen waarbij het even niet zo lekker loopt bij iemand aankloppen om hun leven op de rit te krijgen.

Andere vorm

Natuurlijk het is niet de precieze uitkomst van het beeld. Ik woon niet op een eiland en heb ook geen ophaal- of vaste brug. De verbinding tussen mensen die ik altijd belangrijk vond en vind kan ik zo wel creëren. Het leven een stukje gemakkelijker maken voor anderen door mijn ervaring en wijsheid te delen kan ik ook zo. En het allerbelangrijkste is dat ik er heel blij van word, zoals ik me eerder ook gevoeld heb tijdens mijn dromen. Wat ik natuurlijk ook niet gedroomd had was dat ik samen met co-trainers de opleidingen tot TriA© coach en diverse aanvullende trainingen voor professionals zou verzorgen. En dat ik een methode de TriA© zou ontwikkelen om in combinatie met de natuur te verspreiden. Zo kan dromen heel anders uit pakken, maar het begint wel met dromen. Daarna kan namelijk het creatie proces beginnen.

Heb jij ook interesse om als coach bij de TriA© club te horen? Vraag naar de mogelijkheden per mail of maak een belafspraak.