De wet van leven en dood!

In de natuur is een belangrijke wet van toepassing, namelijk als je niet groeit ga je dood. Als professional kun je zeker dezelfde regel hanteren. Als je niet groeit ga je of zelf ‘dood’ of je bedrijf. Je loopt bijvoorbeeld vast in waar je mee bezig bent, verliest interesse of je gaat een pad op waar je eigenlijk niet wilt zijn. De gevolgen kunnen dan funest zijn voor jezelf en je bedrijf. In de natuur is heel goed geregeld hoe er samen gewerkt wordt. Het één kan niet zonder het ander en de natuurlijke samenhang zorgt voor een aanvulling en een evenwichtig geheel. En zo….is er groei en bloei voor een ieder afzonderlijk.

Groei en bloei voor professionals!

Hoe zorgen wij er nu voor dat we de natuurlijke wetten respecteren? Hoe komen wij tot ons recht en werken we optimaal samen? Heel simpel: ‘Gebruik elkaar!’ Gebruik elkaar als ‘opstapje’, ‘spiegel’, sparringspartner en collega! Ga met elkaar in gesprek en deel je vragen, ideeën en uitdagingen. Zo simpel, relaxed en inspirerend is dat! We hebben elkaar nodig en mogen elkaar gebruiken om te groeien en te bloeien. Die ander helpt ons om alles eruit te halen wat er voor ons in zit. Wat is er nu mooier dan dat!

Intervisie en netwerken!

Laat als coach, therapeut of hulpverlener, die andere professional eens ‘meekijken’ naar jouw manier van werken. Leer die andere collega kennen en kijk wat je voor elkaar kunt betekenen. Je kunt dit 1 op 1 doen of eens meedoen met een tweedaagse training waarin je afwisselend klant en coach bent en op deze manier jezelf ontwikkelt en groeit.

Wil je meer weten of een keertje meedoen, kijk dan op onze agenda voor de verschillende mogelijkheden!