Je kunt zelf nog zo enthousiast zijn over je activiteiten en ze delen met anderen, een positieve recensie over jou is de beste reclame die er is! 

Want zeg nou zelf: van wie neem je eerder iets aan? De persoon die zichzelf aanprijst of degene die een positieve ervaring over jou deelt.
Persoonlijk vraag ik ook, wanneer ik bijvoorbeeld een klusbedrijf zoek, in mijn omgeving naar mensen met een positieve ervaring.
Dat voelt veel meteen veel vertrouwder dan dat ik af moet gaan op advertenties. 

Er zijn verschillende manieren om ervaringen positief in te zetten voor jezelf of je bedrijf. 

Geschreven testimonial voor je website

Ik vraag regelmatig aan deelnemers om iets schrijven over de ervaring die ze hebben over een opleiding of training van Wandelcoach Nederland. Dit plaats ik dan op onze website. Ik vraag mijn klant ook of ik dit met naam en functie mag plaatsen. Mensen herkennen zich dan wel in één van de verhalen die ze lezen. 

Aanbeveling op LinkedIn

Je klanten kunnen een aanbeveling doen over jou op je LinkedIn profiel. Dit is niet alleen geschikt wanneer je een bedrijf hebt. Denk maar eens aan solliciteren. Ook dan is het prettig wanneer iemand iets positiefs over je schrijft. Bedrijven kijken bijna altijd op je LinkedIn profiel wanneer ze voor het eerst kennismaken met je. 

Testimonial in beeld

Nog krachtiger dan een geschreven testimonial is een filmpje van je klant opnemen. Dit doen we regelmatig met de deelnemers van onze opleidingen en trainingen.Bijvoorbeeld Bart Baert uit België die deelgenomen heeft aan onze  TriA© wandelcoach opleiding. Hieronder kun je zijn ervaring zien en horen als voorbeeld.
Aangezien wij onze opleidingen en trainingen vooral buiten geven hebben we, zoals je kunt zien, gekozen voor een natuurlijke setting. 

 

 


Er zijn vast nog meer krachtige mogelijkheden om anderen te laten vertellen hoe goed je bent. Ik nodig je uit ze hieronder te delen door een reactie te geven op dit artikel. 
 
Natuurlijk mag je dit artikel ook delen in je eigen kring door een van de knoppen hieronder te gebruiken.