Hoe wandelcoaching werkte voor Claire


Al wandelend door het bos vertelt Claire me in grote lijnen haar levensloop. Veel te lang heeft ze zich zelf weggecijferd voor anderen. In haar relatie wordt ze niet gewaardeerd of zelfs maar gezien. Haar wensen en verlangens doen er niet toe. Enkele maanden geleden heeft ze de relatie met haar partner voor de derde keer beëindigd. Twee keer is ze bezweken voor zijn smeekbede om hem niet te verlaten en ging ze naar hem terug. Nu ze heel bewust definitief voor zichzelf heeft gekozen, heeft ook haar enige zoon het contact met haar verbroken. Hij kan haar keuze niet accepteren. 

Verlies baan

Sinds enkele weken is ze ook haar baan kwijt omdat er na een reorganisatie geen plaats meer is voor haar. Ze was bijna 20 jaar in dienst. "De situatie is nu heel zwaar", zegt ze "maar ik wil niet meer terug naar hoe het was". Te midden van al deze verliezen is ze nu dapper op zoek naar wie ze zelf is en wat zij eigenlijk wil.

Huidige situatie

Bovenop een heuvel op een open vlakte vraag ik haar even stil te staan en een boom aan te wijzen die het best weergeeft wie zij nu is of hoe ze zich nu voelt. Ze wijst........

Lees HIER hoe het verder ging met Claire.....