Wat hebben we genoten van het grote aantal enthousiaste mensen op onze introductie en inspiratiedag. Een dag vol gratis workshops met "natuurlijk ondernemen", "natuurlijk omgaan met verlies", "coach de groep" en natuurlijk een workshop "TriA© wandelcoach" en "TriA© loopbaan wandelcoach" om een indruk te krijgen van onze opleiding. 

Daarnaast heeft nog een grote groep meegedaan met de TriA© walk. Een effectieve manier om snel inzicht te krijgen in een persoonlijk vraagstuk door anderen mee te laten kijken.

Het was een dag vol bijzondere ontmoetingen tussen coaches, wandelcoaches, sportinstructeurs, therapeuten, leerkrachten en andere mensen die te maken hebben met coaching.

Allemaal geinteresseerd in coaching in de natuur. Gebruik te maken van de buitenlucht, de ruimte, beweging en alles wat in de natuur voorhanden is. Een toegevoegde waarde voor coaching, training en iedereen die met mensen te maken heeft. 

 

Zie hieronder de foto's om een indruk te krijgen van de dag.

Ook de reacties van de mensen waren hartverwarmend. Zoals:

 

"De kennismaking met diverse trainingen van Wandelcoach Nederland was erg leuk en verrassend . Leuke inzichten verwerven en de interesse om deel te nemen is goed aangewakkerd. Tot ziens!"  - Silvie Vollenberg - psychosociaal counseler en coach

"Het was een inspirerende, voedende dag! Bedankt."  - Annemarie van Rijsinge - communicatie adviseur

"Wandelcoach Nederland is actief, effectief én krachtig"  - Marieke Doensen - ambulant begeleider

"Geweldig bedankt voor de rijke ervaring. Super begeleiding."  - Stef de Boeck - Docent Nederlands - België

 

Iedereen die heeft meegedaan HARTELIJK BEDANKT!!! Want met jullie allemaal is het een leuke en geslaagde dag geworden.

 

Natuurlijke groet,

Ellen en Corrie