Is iets echt onbereikbaar of is het meer.... 'Hoe bereik ik het?'

Mijn dromen van vroeger, heb ik bereikt. Iets wat ik als wandelcoach nooit had gedacht!

Van jongsafaan droomde ik over een eiland waar heel veel mensen elkaar vonden en waar ik ook mocht bijdragen om hen een stukje vooruit te helpen. Als kind deed ik zelfs de brug omhoog, zodat iedereen veilig was. Wat mijn droom betekende voor mijn carriére was toen nog niet duidelijk. Voor mij was één ding wel heel helder; ik kreeg er altijd een heel warm gevoel bij en werd er blij van.

Het was gewoon een heerlijke (dag)droom en ik realiseerde me niet dat dromen zo sterk konden zijn. Achteraf weet ik dat dat mijn onbewuste 'lokkonijn' is geweest, want deze droom kwam ook de afgelopen jaren met regelmaat weer eens omhoog
en heeft gevolgen gekregen.  

Nu is er inmiddels van alles gerealiseerd dat binnen mijn droom past. Vanuit Wandelcoach Nederland worden deelnemers opgeleid tot TriA© wandelcoach en TriA© trainer/teamcoach. En er zijn zelfs al wandelcoaches in Ierland, België, Frankrijk, Duitsland en Curacao actief. Dit past trouwens weer perfect in de latere versie van de droom, dat ik ook over grenzen wil en met anderen wil samenwerken en mijn werk kan delen.

Met mijn boeken 'Jouw weg naar geluk' en 'Aandacht, Acceptatie en Actie' deel ik ook met anderen wat voor mij goed werkte. Het zijn prachtige handvatten waardoor ik gemakkelijker kon werken en leven.

Op deze manier is mijn droom van vroeger, waarvan ik dacht dat het onmogelijk was, wel gerealiseerd. Natuurlijk heb ik zelf de stappen er voor gezet, mezelf uitgedaagd, hobbels overwonnen en ben ik steeds doorgegaan ook al leek het niet te werken. Niet altijd volgde ik het beste pad, maar door door te blijven gaan kwam ik er toch.

Wanneer jij dus een droom hebt, blijf er zeker in geloven, want het is echt ....HOE BEREIK IK HET?

Succes en veel plezier!