Naam: Marlies van den Elzen

Bedrijf/website: Kinisi OutdoorLifeCoaching, Beeldcoaching en workshops.

Plaats: Rosmalen

Wie ben ik? Een positieve, oplossingsgerichte OutdoorLifeCoach die graag coacht in de natuur

Hoe lang ben je werkzaam in deze functie? Sinds mei 2017

Waarom geloof jij in wandelcoaching? Ik heb ervaren dat coachen in de natuur méér doet met een mens en zijn plannen, dromen, ambities en gevoelens. Lopend in bijvoorbeeld het bos komen inzichten als vanzelf en weet je opeens welke volgende stap je zult zetten in de situatie waar je op dat moment in zit, of in je leven!

Wat is je mooiste wandelcoachervaring? Tijdens mijn eerste coachingssessie, toen ik zag dat mijn coaching onder de bomen ook ECHT iets deed met mijn klant. Er kwam rust en acceptatie. Heel mooi!

Wat is jouw specialisatie? Studenten, HSP-ers, stress- en burn-outklachten. Ook als je vastzit in een werksituatie of op persoonlijk vlak kan ik helpen!

Wat heb je gedaan om hier te komen? 20 jaar coachingservaring in jeugdzorg en onderwijs, Lef om het roer om te gooien en vertrouwen dat er mooie dingen op mijn pad komen.

Waar sta je over vijf jaar? Een bloeiende (buiten- en beeld)coachingspraktijk en af en toe een onthaastingsweek organiseren op een Grieks eiland.

Wat is je favoriete wandelgebied? Brabant is prachtig, maar er is nog zoveel moois in Nederland en Europa!

Wat is je missie? Wat wil je bereiken? Mensen helpen om het juiste pad te vinden zodat zij de eerste stap kunnen zetten naar meer geluk en ontspanning, of hun dromen waar te maken.

Wat is jouw lijfspreuk? 'Pluk de dag!'