Ontwikkelingen Wandelcoach Nederland

Er staat iets nieuws te gebeuren en ik popel om daar verder mee aan de slag te gaan. Iets nieuws aanpakken betekent loslaten op andere vlakken om ruimte te maken voor het nieuws.

Wees gerust, alles bij Wandelcoach Nederland en TriA© Movement blijft bij het 'oude'. De weg die uitgezet is en het kwaliteitsbeleid blijft gevolgd worden. En het wordt zeker niet 'uit het oog uit het hart'.

Auteur

De afgelopen maanden heb ik veel geschreven en me bezig gehouden met het ontwikkelen van online trainingen. Iets waar ik ook heel veel plezier in heb, mits anderen voor mij de technische kant op zich nemen en alles inbouwen wat ik bedacht hebwink. Hier aan proeven was een feestje en het smaakt naar meer.

Met het schrijven van mijn nieuwe boek 'In 10 stappen van verlies naar veerkracht' merkte ik dat ik in een gigantische flow zat. Iemand vertelde mij, dat het 'buiten de tijd werken' genoemd wordt. Iedere letter kwam vanzelf en binnen de kortste keren was mijn boek, tot mijn verbazing, in een rap tempo klaar. Het bracht me een enorme energie boost en grote blijdschap over mijn rol als auteur. 

Je kunt mijn boek 'In 10 stappen van verlies naar veerkracht' hier bestellen.

Ook was ik oprecht trots op mezelf. Niet omdat ik het boek zo snel geschreven had, maar omdat ik gevolg gegeven had aan mijn verlangen. Het schrijven, delen van wat ik te delen heb en het op deze manier voor anderen lichter in hun leven te kunnen maken. In een jolige bui riep ik 'ik wil alleen nog schrijven' en in gedachten was al met mijn volgende boek bezig. Een ander, nieuw en niet bedacht pad rolde zich uit. 

Loslaten

In 15 jaar heb ik met een groot plezier en energie veel ontwikkeld en opgebouwd. Nu kan ik op een andere manier verder werken met alles wat ik met vallen en opstaan mocht leren. Mede dankzij jou kreeg ik de kans om te doen wat ik het liefste doe. Het inspireren en motiveren om er alles uit te halen wat er in zit. Je kwaliteiten en eigenschappen te omarmen en je kracht in te zetten. DANKJEWEL DAARVOOR!

Ik ga dus loslaten en nieuwe ruimte realiseren voor alles wat er via mij zich nog wil uiten. Behalve schrijven is me nog niet helemaal duidelijk welk pad ik nog meer zal bewandelen. Ik houd je zeker op de hoogte laugh.

Veranderingen

Al enige tijd werk ik met mijn dochter Reja samen en dat was al de overgang naar nieuwe tijden. Bij nieuwe ruimte creëeren hoort het loslaten van vertrouwde activiteiten. Zo ga ik me van nu af aan niet meer actief bezig houden met het verzorgen van de TriA© opleidingen en losse modules. 

De registratie en het bijhouden van mailing en alle andere communicatiewerkzaamheden zijn sinds april jl. al in handen van Ilse Hagendijk. Misschien heb je zelfs al eens mailcontact met haar gehad. 

Vanaf dit najaar draait Ilse ook mee als TriA© Trainer in opleiding. Bij de grotere groepen zullen Reja en Ilse samen de training verzorgen. Zelf zal ik bij de trainingen nog aanwezig zijn voor supervisie. Greet Grietens was al langer als trainer aan de slag voor de module 'Natuur als coach'. 

Wat blijf ik doen

Ik blijf op de achtergrond zeker actief voor Wandelcoach Nederland en TriA© Movement. Zo houd ik me bezig met het schrijven van artikelen voor beide websites en het vergroten van de bekendheid van de TriA© Wandel- Verlies- en Ont-Stresscoaches vanuit TriA© Movement.

Voor de opleiding TriA© Trainer, de training 'wandelcoaching voor groepen' en 'systemisch werken in de natuur' blijf ik nog even de trainer. Zo ook voor de 4 daagse TriA© wandelcoach variant. Daarnaast verzorg ik de introductieworkshops en de TriA© Membertrainingen.

Heb je vragen over hoe je als ondernemend wandelcoach kunt groeien of over de trainingen die ik verzorg dan mag je me gerust bellen. Maak hiervoor dan zelf een belafspraak.

Ik hoor of zie je graag! 

Natuurlijke groet,

Corrie Reijngoud