Wat heb ik er aan?

Wat jij er aan gaat hebben wanneer je een opleiding of training volgt, kunnen we natuurlijk niet direct beantwoorden. We weten inmiddels wel na 10 jaar opleidingservaring, wat de mogelijke opbrengsten voor een deelnemer, en dus ook voor jou, kunnen zijn. 

Een aantal voorbeelden van mensen die Wandelcoach Nederland de opleiding tot TriA© Wandel- Verlies- of Ont-Stress coach, TriA© Trainer of
een TriA© coaching traject volgde, vind je hieronder.

Resultaten deelnemers

Een deelnemer:

  • durfde na de opleiding haar baan op te geven en voor zichzelf te beginnen. 
  • liet een enorme last vanuit haar jeugd achter zich waardoor ze met meer vertrouwen het leven aan kon.
  • is veel meer haar hart gaan volgen en heeft meer rust gevonden. 
  • heeft binnen haar functie de mogelijkheid gekregen om wandelcoaching in haar werk te implementeren. 
  • is veel duidelijker in haar communicatie geworden en heeft daardoor de relatie met haar man en kinderen verdiept.
  • heeft de knoop doorgehakt en heeft een 'negatieve' relatie verbroken.
  • is minder gaan werken om in de vrijgekomen ruimte een coachingspraktijk op te bouwen.
  • staat sterker in haar schoenen bij het begeleiden van haar team en brengt daardoor meer samenwerking tot stand.

Of je nu in je functie verder mag ontwikkelen, of als ervaringsdeskundige er een vak van wilt maken, of als gevestigd (wandel)coach, therapeut of andere hulpverlener de natuur wilt gaan gebruiken om meer uit de begeleiding te halen, je kunt worden opgeleid als TriA© Coach of Trainer/Teamcoach. Je kunt er op rekenen dat het je, op welk vlak dan ook, veel gaat brengen.

De TriA© methode

De TriA© methode toepassen in je leven en je werk betekent dat je meer daad- en veerkracht ervaart, waardoor je leven lichter en fijner wordt. Het eenvoudige, op de positieve psychologie gebaseerde stappenplan kan op ieder levensterrein worden toegepast, met altijd een duurzaam effect.

TriA© Opleiding en Training

Tijdens een opleiding of training werk je aan je persoonlijke ontwikkeling op fysiek, mentaal en emotioneel gebied. Jij bent immers de spiegel voor de ander. Tegelijkertijd leer je coachingsvaardigheden en er ontstaat een pakket aan (nieuwe) tools waarmee je professioneel en/of in de privé sfeer het leven van anderen verrijkt.

Ben je gecertificeerd als TriA© Coach of TriA© Trainer en je wilt je eigen bedrijf starten, dan maak je gebruik van de voordelen van de TriA© community en dat is heel handig als startend ondernemer. Na certificerering zijn er bij ons genoeg mogelijkheden om je vaardigheden uit te breiden. En je kunt samenwerken onder de vlag van TriA© Movement.

Onze aanpak

We gaan er vanuit dat iedereen in kan stappen, ongeacht je opleidingsniveau. Door alle ervaringen heb je al heel veel in huis en vanuit daar ontwikkel je verder. We werken veelal in de natuur en dat is een fantastische trainingsruimte. Je komt daarin in de rust en ontspanning en staat veel meer open voor gewenste veranderingen. De natuurlijke omgeving faciliteert een laagdrempelige omgeving voor een diepgaande transformatie. Door het doen, ervaren en evalueren wat we constant doen wordt het groeiproces actief ondersteund en is een nieuw gedrag een logisch gevolg.

Ervaringen deelnemers

2019 wordt het jaar waarin we de 200ste deelnemer verwelkomen en daar zijn we supertrots op en heel erg blij mee.

Een verrijking voor mijn leven!

'De opleiding TriA© wandelcoach is een verrijking voor mijn leven.'

Jolanda Rinia, Hulpverlener Jeugdzorg

 

 

De TriA© methode: ik voelde me loskomen van de nare situatie uit mijn verleden.

De TriA methode: ik voelde me loskomen van de nare situatie uit mijn verleden.

'Door de TriA© methode kon ik anders naar de situatie en mezelf gaan kijken. Door aandacht te geven aan mijn gewenste situatie en mijn huidige situatie en deze vervolgens te accepteren en te doorvoelen, kwam ik vervolgens bij mijn eigen kern terecht. Hierdoor voelde ik mij loskomen van de nare situatie uit mijn verleden. Na deze transformatie had ik het gevoel bevrijd te zijn van de ballast die mij zoveel jaren in de tang had genomen. En waarvan ik toen niet wist hoe ik die opgehelderd kon krijgen.'

Marjolein Baijens, TriA wandelcoach

We zijn ook altijd superblij met de persoonlijke woorden die we mogen ontvangen, want zo kun jij lezen wat anderen er van vonden. Hier lees je nog meer ervaringen van deelnemers.

Wat heb je er aan?

Wat jij er uit gaat halen zal blijken wanneer je mee komt doen, omdat je leert en verder ontwikkelt op wat er allemaal al aanwezig is. Soms zijn deelnemers zelf verrast over wat er allemaal verandert in hun leven. Het allerbelangrijkste is dat je een keuze maakt die binnenin goed voor je voelt, zelfs al zijn er 'stemmetjes' die roepen 'ja, maar....'. Jij bepaalt de weg die voor jou het beste aansluit.

Heb je nog vragen om één en ander voor jezelf duidelijker te krijgen? Aarzel dan niet om te mailen naar info@wandelcoachnederland.nl of maak zelf een belafspraak.