Diverse wandelcoach opleidingen 

Op een ervaringsgerichte manier stappen zetten met als doel jezelf als professional te ontwikkelen.
Dat is in een notendop de kracht van de praktische opleidingen die Wandelcoach Nederland heeft ontwikkeld voor (aspirant) coaches, therapeuten, psychologen en mentoren. Stappen zetten heeft in de visie van Wandelcoach Nederland een dubbele betekenis. Figuurlijk staat deze metafoor voor de persoonlijke groei die je als professional doormaakt. De letterlijke betekenis heeft alles te maken met de wandelingen die we gezamenlijk tijdens de opleiding maken in de vrije natuur.

Reflectie en bewustwording als basis voor groei

Alle opleidingen zijn gebaseerd op de unieke TriA© methode. Dit beproefde stappenplan geeft structuur, houvast en handvatten om op een effectieve en ontspannen manier aan jezelf te werken. Bijkomend voordeel is dat je cliënten of werknemers daar op korte termijn de vruchten van plukken. Praktische bruikbaarheid van de oefeningen wordt in alle opleidingen met hoofdletters geschreven. Je wandelt weliswaar op eigen houtje, maar je staat er in de opleiding niet alleen voor. De intervisie met collega’s werkt als een spiegel. De anderen reflecteren het effect van jouw manier van werken. Dankzij die reflectie en bewustwording ben je in staat om grote stappen voorwaarts te zetten.

Let op: We zijn geaccrediteerd door het registerplein en wellicht biedt dat ook voor jou mogelijkheden. Kijk hier voor meer informatie hierover.

 

Wandelcoach nederland verzorgt ook de opleidingen en trainingen voor TriA Movement. 

Kijk hier voor meer informatie.