Wil jij ook.....

 

....als (wandel)coach jezelf uniek presenteren
in GROEN hulpverleningsland ?

 

....meer kunnen inspelen op thema's zoals 'duurzame inzetbaarheid',
'stresspreventie' en een 'sterkere samenwerking' op de werkvloer?

 

.....als leidinggevende/manager coachen op zelfregie en daadkracht?

 

....de natuur en de TriA® methode leren inzetten bij jouw begeleiding?

 

....als TriA® (wandel)coach op jouw vakgebied aansluiten bij TriA® Movement?

 

....gemakkelijker in de picture komen als coach door mee te liften
op alle TriA® PR? 

 

De intensieve 4 daagse Master TriA® coach is een sterke aanvulling op hetgeen je al in huis hebt op gebied van coaching en begeleiding. De door Corrie Reijngoud ontwikkelde TriA® methode laat jou als coach in een sneltrein vaart groeien. 

LET OP:

Aan de opleiding 'Master TriA® Coach' zijn 24 Permanente Educatie uren toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).


Ben jij die persoon met een coachende rol die als TriA® coach gecertificeerd wil worden en deze aanpak in de praktijk wil brengen?

 

Dan is dit het moment!

 

Dit is hoe we te werk gaan:

imgres.jpg     'Intensief en met extra begeleiding'

Tijdens het programma wordt er afgestemd op jouw persoonlijk leerdoelen, zodat je niet bezig hoeft te zijn met wat voor jou niet relevant is. In de online leeromgeving vind je alles wat je nodig hebt om terug te kunnen kijken en in dagelijkse leven te blijven ontwikkelen. Maximale groepsgrootte 8 personen.

 

imgres.jpg     'Direct klaar voor de praktijk'

Deze opleiding is praktijk- en ervaringsgericht zodat je na het volgen van de 4 dagen direct met het geleerde aan de slag kunt in de praktijk. Professionele- en persoonlijke vraagstukken, leerdoelen en praktijkvoorbeelden worden ingebracht. Je haalt hierdoor maximaal persoonlijk effect uit deze dagen. 
 

imgres.jpg     'Je krijgt na de opleiding direct toegang tot de TriA® community'

Dit is een besloten groep van collega's die met elkaar delen wat werkt, wat wel en niet werkt en elkaar tips geven. Super inspirerend! 
 

imgres.jpg     'Je oefent volop met echte coachvragen'

Je oefent 4 dagen met elkaar met persoonlijke coachvragen in de natuur. Op deze manier kun je in een veilige setting zelf ervaren wat deze manier van coachen met je doet en wat het oplevert. Zo weet je ook voor wie en wanneer het toepasbaar is in de praktijk.

 

       'Onze trainings ruimte is veelal buiten'

De natuur is een relaxte plek om nieuwe dingen te leren en oude gewoontes los te laten. De intrisieke motivatie wordt maximaal gestimuleerd door het actief bezig zijn met waar je naar toe wilt. Nieuw gedrag wordt direct verankerd door het combineren van de (non)verbale communicatie met natuurlijke plekken en voorwerpen. 

 

imgres.jpg     'Je groeit als persoon razendsnel'

Je eigen inbreng is groot; je zorgt zelf voor coachvragen. Deze worden samen met de andere deelnemers behandeld. Je zult merken dat je mega sprongen maakt in je persoonlijke- en professionele ontwikkeling. Lees hier meer over wat anderen er uit gehaald hebben.
 

imgres.jpg     'Dit is niet iets dat je 'uit de boekjes' kunt leren'

Je leert exact wat wij op dagelijkse basis doen en hoe wij het het proces van coachen hebben verfijnd naar een methode in de natuur die mega goed werkt. We vervelen je dus niet met theoretische boekjes, opdrachten of verslagen. 

 

     'Programma afgestemd op de groep'

We werken met kleine groepen en we stemmen steeds af op de behoefte van de groep en de individuele deelnemer. Vooraf krijg je een mail met vragen m.b.t. je leerdoelen, zodat we maximaal kunnen aanpassen aan de individuele wensen. Systemisch werk en de door Wandelcoach Nederland ontwikkelde natuurlijke werkvormen vormen de inhoud van de 4 dagen. 

 

imgres.jpg     'Je krijgt toegang tot een online leeromgeving'

Om ervoor te zorgen dat je niet steeds in de pen hoeft te klimmen, krijg je na de 4 daagse opleiding toegang tot een online leersysteem, waarin je alles terugvindt wat je tijdens de trainings dagen hebt gehoord aan theorie. Op deze manier kun je op een ontspannen manier de dagen doorlopen en vooral veel doen en ervaren. 
 

imgres.jpg    'Tijdens en ook na de 4 daagse support' 

Ook na deze 4 daagse houd je contact met je mededeelnemers en Wandelcoach Nederland. Zo zijn er speciale terugkom- en trainingsdagen en word je op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen in jouw vakgebied. In het online leersysteem vind je ook een forum waar je kunt uitwisselen en al je vragen kunt stellen. Er is zo steeds support van een professioneel team zodat je blijft groeien. 

 

imgres.jpg     'Onderscheidend vermogen als (wandel)coach ten opzichte van al je concurrenten' 

Wanneer je zelfstandig coach, therapeut of psycholoog bent is één van de grootste uitdagingen in deze tijd jezelf positief te onderscheiden van al je concurrenten. Door de unieke TriA® methode die je leert en het meebewegen onder de vlag van TriA® Movement zul jij je gegarandeerd positief onderscheiden in de markt van 'groene hulpverleners'.

 

imgres.jpg     'Je krijgt ondernemer tips'

Indien gewenst ontvang je ondernemertips. Dit zijn beproefde tips die we zelf toepassen in de praktijk. Hierdoor kun jij als ondernemer sneller groeien en kun je met meer gemak je business vergroten.  

 

imgres.jpg    'Samenwerken met anderen TriA® coaches' 

Met het certificaat TriA© coach en voldoende ervaring is er de mogelijkheid om samen te werken onder de vlag van TriA® Movement. Een intake hoort bij de toelatingsprocedure.


Je investering voor de 4 daagse 'Master TriA® Coach opleiding' is € 2.275,00 (excl 21% BTW). Inclusief licentie en alle voordelen van de TriA® community. 

 

Inbegrepen zijn:

 •  Het boek 'Aandacht, Acceptatie en Actie. De TriA® methode voor professionele begeleiding bij  persoonlijke ontwikkeling'
 •  Koffie, thee en uitgebreid lunchbuffet
 •  Het certificaat TriA® Coach
 •  Aansluiting TriA® community inclusief 2 gratis membertrainingen (excl. locatie arrangement ad € 39,50 per dag)
 •  Gratis PR mogelijkheden op de website van Wandelcoaching Nederland en TriA® Movement
 •  50% korting voor het eerste jaar deelname in TriA® Movement. Je hebt een inschrijving bij de Kamer van Koophandel en aansluiting is mogelijk na  bewijs van voldoende ervaring. Een intake behoort tot de toelatingsprocedure.

 

 

Wandelcoach Nederland Master TRiA Coach

 

Voor wie is deze 4 daagse geschikt?

Dit intensieve traject sluit aan, wanneer je:

 • hulpverleners die vanwege hun functie anderen coachen en/of trainen en meer effect uit hun begeleiding willen halen
 • leidinggevenden, managers, (team)coaches, counselors, therapeuten, maatschappelijk werkers, etc. 
 • coaches, therapeuten en maatschappelijk werkers die hun aanbod met een effectieve tool willen uitbreiden
 • professionals die hun specifieke vaardigheden in de natuur willen uitbreiden en hun unieke eigenschappen en kwaliteiten willen versterken en verankeren
 • zelfstandige (wandel) coaches die zichzelf sterker willen profileren in de markt een zich eventueel willen aansluiten bij Wandelcoaching Nederland
 • hulpverleners die vanwege hun functie anderen coachen en/of trainen en meer effect uit hun begeleiding willen halen
 • leidinggevenden, managers, (team)coaches, counselors, therapeuten, maatschappelijk werkers, etc. 
 • coaches, therapeuten en maatschappelijk werkers die hun aanbod met een effectieve tool willen uitbreiden
 • professionals die hun specifieke vaardigheden in de natuur willen uitbreiden en hun unieke eigenschappen en kwaliteiten willen versterken en verankeren
 • zelfstandige (wandel) coaches die zichzelf sterker willen profileren in de markt een zich eventueel willen aansluiten bij Wandelcoaching Nederland

Wil je nog meer weten over wat dit traject jou brengt en/of het voor de jou het juiste traject is, aarzel dan niet om te mailen naar info@wandelcoachnederland.nlVergeet niet je telefoonnummer te vermelden, dan bellen we je zo snel mogelijk om je vragen te beantwoorden.

Ervaringen met de TriA® Methode:

 

‘Verrassend hoe snel ik met de TriA® methode mezelf en de ander uit een denk- en rolpatroon kon halen.’ Carolien, HR manager


‘De TriA® aanpak is eenvoudig, heeft diepgang en je komt snel tot de kern van de zaak.’ Edward van Cruchten coach


‘Corrie biedt een veilige omgeving om te groeien en met veel humor die spontaan en effectief is. Grote kwaliteit en ik heb al heel veel trainingen gevolgd.’ Moniek, HR adviseur


‘De kracht van de TriA® methode zit in de eenvoud.’ Corrie Priems, opleidings coördinator


‘De TriA® methode is een techniek met zeer veel kracht!’ Bart Baert, ondernemer

 

Wanneer:

9 en 10 mei en 25 en 26 juni 2020

3 en 4 september en 1 en 2 oktober 2020

 

Kijk voor meer data op de agenda!

 

De dagen starten steeds om 09.30 en we eindigen om 16.30 uur. 

Wie is je trainer:

Corrie Reijngoud initiatief nemer van Wandelcoaching Nederland en TriA® Movement en ontwikkelaar van de TriA® methode heeft haar eigen stijl van trainen ontwikkelt. Hierdoor is ze authentiek en optimaal afgestemd op de individuele deelnemer en de groep. 'Het gras groeit niet door er aan te trekken' is de basis voor haar manier van begeleiden. Hierdoor komt een ieder maximaal tot z'n recht en het meest haalbare wordt gerealiseerd.

Corrie:

 • begeleid je intensief, met humor en liefdevol confronterend bij je ontwikkelproces
 • werkt veel 1 op 1 met je in de groep
 • is je vraagbaak tijdens het hele traject
 • stemt steeds af op de behoefte van jou en de groep
 • reikt je de tools om de touwtjes, voor de specifieke situaties in jouw leven, in handen te nemen

Wil je meer over Corrie weten kijk dan hier!

 

Waar in Nederland:

We maken met veel genoegen gebruik van de prachtige locatie en omgeving van 'Eigentijdserf' in Westelbeers, Spreeuwelsedijk 9. Deze trainingslocatie is gelegen direct in een uitgestrekt natuurgebied tussen Eindhoven en Tilburg, dicht bij de Belgische grens. Wanneer je met het openbaar vervoer komt, kunnen we je koppelen aan mede deelnemers om te carpoolen. Lukt dit niet word je opgehaald vanaf Hotel v d Valk in Eindhoven.

 


Arrangement:

De opleiding is geheel verzorgd met koffie/thee/water begeleid met iets lekkers en een heerlijke lunch. Tijdens de lunch kun je uitgebreid gebruik maken van een lunchbuffet met volop keuze. Heerlijke soep, een warme snack, gezonde salades en allerhande verse brood en broodjes, diverse beleg en drankjes. De keuken speelt uitstekend in op dieet/wensen ten aanzien van deze lunch. Op het aanmeldformulier kun je je wensen kenbaar maken. 
 

 

 

Wandelcoach Nederland Master TriA Coach

 

Overnachten:

Je kunt bij Eigentijdserf overnachten zodat je steeds uitgerust aan onze opleiding kunt deelnemen. We hebben speciale prijsafspraken hiervoor gemaakt. Vermeld hiervoor bij de reservering dat je komt voor een opleiding van Wandelcoach Nederland. Ook zijn er in de omgeving prima mogelijkheden voor een fijn nachtje slapen.

Is het voor jou tijd om de volgende stap te zetten?

Meld je dan nu aan!

 

 

Wandelcoaching Nederland verzorgt ook de opleidingen en trainingen voor TriA®Movement. 

Kijk hier voor meer informatie.