Wil jij....

Als (wandel)coach jezelf uniek kunnen presenteren in de groene trend?

 

Meer kunnen inspelen op thema's zoals 'duurzame inzetbaarheid', stresspreventie en meer beweging op de werkvloer?

 

Als leidinggevende/manager coachen op zelfregie en daadkracht?

 

Het nemen van eigen verantwoordelijkheid en zelfsturing bevorderen voor mentaal/fysieke gezonde en energieke medewerkers?

Investeren in duurzame inzetbaarheid van je werknemers?

 

Als TriA© coach op jouw vakgebied aansluiten bij TriA© Movement?

 

Gemakkelijker in de picture komen als coach door mee te liften op merknaam van de unieke TriA© methode? 

 

De intensieve 4 daagse TriA© coach is een sterke aanvulling op hetgeen je al in huis hebt op gebied van coaching. De door Corrie Reijngoud ontwikkelde TriA© methode laat jou als coach in een sneltrein vaart groeien. 

LET OP:
Deze opleiding is geaccrediteerd door het registerplein. Wellicht biedt dat voor jou ook andere mogelijkheden!
 Kijk HIER voor meer informatie! 


Ben jij die persoon met een coachende rol die als TriA© coach gecertificeerd wil worden en deze aanpak in de praktijk wil brengen?

 

Dan is dit het moment!

 

Dit is hoe we te werk gaan:

imgres.jpg     'Intensief en met extra begeleiding'

Je volgt naast de module 'TriA© methode' de vastgestelde moduel of een module naar keuze. Tijdens het programma wordt er afgestemd op jouw persoonlijk leerdoelen, zodat je niet bezig hoeft te zijn met wat voor jou niet relevant is. De dagen worden ondersteund met een handout. 

 

imgres.jpg     'Direct klaar voor de praktijk'

Deze opleiding is praktijk- en ervaringsgericht zodat je na het volgen van de 4 dagen direct met het geleerde aan de slag kunt in de praktijk. Professionele- en persoonlijke vraagstukken, leerdoelen en praktijkvoorbeelden worden ingebracht. Je haalt hierdoor maximaal persoonlijk effect uit deze dagen. 
 

imgres.jpg     'Je krijgt na de opleiding direct toegang tot de TriA© community'

Dit is een besloten groep van collega's die met elkaar delen wat werkt, wat niet werkt en elkaar tips geven. Super inspirerend! 
 

imgres.jpg     'Je oefent volop met echte coachvragen'

Je oefent 4 dagen met elkaar persoonlijke coachvragen in de natuur. Op deze manier kun je in een veilige setting zelf ervaren wat deze manier van coachen met je doet. Zo weet je ook voor wie en wanneer het toepasbaar is in de praktijk.
 

imgres.jpg     'Je groeit als persoon razendsnel'

Je eigen inbreng is groot; je zorgt zelf voor coachvragen. Deze worden samen met de andere deelnemers behandeld. Je zult merken dat je mega sprongen maakt in je persoonlijke- en professionele ontwikkeling.
 

imgres.jpg     'Dit is niet iets dat je 'uit de boekjes' kunt leren'

Je leert exact wat wij op dagelijkse basis doen en hoe wij het het proces van coachen hebben verfijnd naar een methode in de natuur die mega goed werkt. We vervelen je dus niet met theoretische boekjes, opdrachten of verslagen. 
 

imgres.jpg     'Je krijgt een uitgebreide beschrijving'

Om ervoor te zorgen dat je niet steeds in de pen hoeft te klimmen, krijg je na de 4 daagse opleiding een handout in je mailbox. Op deze manier kun je op een ontspannen manier de dagen doorlopen en vooral veel ervaren. 
 

imgres.jpg    'Tijdens en ook na de 4 daagse support' 

Ook na deze 4 daagse houd je contact met je mededeelnemers en Wandelcoach Nederland. Zo zijn er speciale terugkom- en trainingsdagen en word je op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen in jouw vakgebied. Er is zo steeds support van een professioneel team zodat je blijft groeien. 

 

imgres.jpg     'Onderscheidend vermogen als (wandel)coach ten opzichte van al je concurrenten' 

Een van de grootste uitdagingen in deze tijd is jezelf positief te onderscheiden van al je concurrenten. Door de unieke TriA© methode die je leert zul jij je gegarandeerd positief onderscheiden in de markt van 'groene coaches'.

 

imgres.jpg     'Je krijgt ondernemer tips'

Indien gewenst ontvang je ondernemertips. Dit zijn beproefde tips die we zelf toepassen in de praktijk. Hierdoor kun jij als ondernemer sneller groeien en kun je met meer gemak je business vergroten.  

 

imgres.jpg    'Samenwerken met anderen TriA© coaches' 

Met het certificaat TriA© coach en voldoende ervaring is er de mogelijkheid om samen te werken onder de vlag van TriA© Movement. Een intake hoort bij de toelatingsprocedure.


Je investering voor de 4 daagse 'TriA© (wandel) Coach opleiding' is € 2.275,00 (excl 21% BTW). Inclusief licentie en alle voordelen van de TriA© community. 

 

Inbegrepen zijn:

 •  Het boek 'Aandacht, Acceptatie en Actie. De TriA© methode voor professionele begeleiding bij  persoonlijke ontwikkeling'
 •  Koffie, thee en uitgebreid lunchbuffet
 •  Het certificaat TriA© Coach
 •  Aansluiting TriA© community inclusief 2 gratis membertrainingen (excl. locatie arrangement
   ad € 37,50 per dag)
 •  Gratis PR mogelijkheden op de website van Wandelcoach Nederland
 •  50% korting voor het eerste jaar deelname in TriA© Movement. Je hebt een inschrijving bij de Kamer van Koophandel en aansluiting is mogelijk na  bewijs van voldoende ervaring. Een intake behoort tot de toelatingsprocedure.

 

De opleiding is erkend door de beroepsvereniging Groene Zorg

 

 

Voor wie is deze 4 daagse geschikt?

Dit intensieve traject sluit aan, wanneer je:

 • als professional ervaring hebt in begeleiding van mensen. Leidinggevenden, managers, coaches, counselors, therapeuten, maatschappelijkwerkers, etc. en mensen 
 • de TriA© methode, een unieke verandertool wilt leren toepassen
 • met anderen wilt samenwerken om begeleiding middels de TriA© methode binnen organisaties en bedrijven aan te bieden
 • de natuur bij je begeleiding wilt gaan inzetten
 • ervaring hebt in het begeleiden van mensen, maar je je graag verder wil ontwikkelen en je zelfvertrouwen wil vergroten
 • meer wil gaan staan voor jouw unieke kwaliteiten en die écht wilt gaan toepassen
 • als (wandel)coach jezelf nog meer wilt gaan laten zien en financieel succes wilt realiseren.

Wil je nog meer weten over wat dit traject jou brengt en/of het voor de jou het juiste traject is, aarzel dan niet om te mailen naar info@wandelcoachnederland.nlVergeet niet je telefoonnummer te vermelden, dan bellen we je zo snel mogelijk om je vragen te bantwoorden.

 

Wanneer:

 

Kijk voor meer data op de agenda!

 

De dagen starten steeds om 09.00 en we eindigen om 17.00 uur. 
 

 

Waar in Nederland:

We maken met veel genoegen gebruik van de prachtige locatie en omgeving van 'Eigentijdserf' in Westelbeers, Spreeuwelsedijk 9. Deze trainingslocatie is gelegen direct in een uitgestrekt natuurgebied tussen Eindhoven en Tilburg, dicht bij de Belgische grens. Wanneer je met het openbaar vervoer komt, kunnen we je koppelen aan mededeelnemers om te carpoolen. Lukt dit niet word je opgehaald vanaf Hotel v d Valk in Eindhoven.

 


Arrangement:

De opleiding is geheel verzorgd met koffie/thee/water begeleid met iets lekkers en een heerlijke lunch. Tijdens de lunch kun je uitgebreid gebruik maken van een lunchbuffet met volop keuze. Heerlijke soep, een warme snack, gezonde salades en allerhande verse brood en broodjes, diverse beleg en drankjes. De keuken speelt uitstekend in op dieet/wensen ten aanzien van deze lunch. Op het aanmeldformulier kun je je wensen kenbaar maken. 
 

 
wandelcoach nederland

Overnachten:

Je kunt bij Eigentijdserf overnachten zodat je steeds uitgerust aan onze opleiding kunt deelnemen. We hebben speciale prijsafspraken hiervoor gemaakt. Vermeld hiervoor bij de reservering dat je komt voor een opleiding van Wandelcoach Nederland. Ook zijn er in de omgeving prima mogelijkheden voor een fijn nachtje slapen.

Is het voor jou tijd om de volgende stap te zetten?

Meld je dan nu aan!

 

 

Wandelcoach nederland verzorgt ook de opleidingen en trainingen voor TriA© Movement. 

Kijk hier voor meer informatie.