Opleiding TriA© wandelcoach

 

Let op: Deze opleiding wordt niet meer verzorgd. Kijk hier voor onze brede coachopleiding 'Wandelcoachen als professie'. Nu tijdelijk met € 1000, korting voor de eerste 6 deelnemers. Wees er op tijd bij!


Met veel energie en aandacht op natuurlijke wijze coachen en je klanten écht in beweging brengen!

De TriA© wandelcoach opleiding is een volledig concept met een eigen ontwikkelde coach methode die jou en je klant in een sneltrein vaart laat groeien. Binnen een korte tijd ontdek jij ook alle geheimen die jou tot een succesvolle coach maken. Jij gaat in de markt met jouw specifieke "natuurlijke" kwaliteiten opvallen. 

Dit is hoe we te werk gaan:

 

imgres.jpg    "Vanaf 2018 werken we modulair Lees hier hoe dat werkt!" 

imgres.jpg    "We zijn geaccrediteerd door het Registerplein."

         
Misschien biedt dat voor jou ook voordelen! Kijk HIER voor meer informatie!

imgres.jpg     "Onderscheidend vermogen ten opzichte van al je concurrenten" 

Een van de grootste uitdagingen in deze tijd is jezelf positief te onderscheiden van al je concurrenten. Door de unieke TriA© methode die je leert zul jij je gegarandeerd positief kunnen profileren in de markt. Met het volgen van de opleiding TriA© wandelcoach ben je vrij om zelf je titel te kiezen: TriA© coach of TriA© wandelcoach.

imgres.jpg     "Direct klaar voor de praktijk"

Deze opleiding is zo ingericht dat je na het volgen van de 8 dagen (4 modules) direct aan de slag kunt in de praktijk. Lees HIER meer over de modules!
 

imgres.jpg     "Je klanten zullen het fantastisch vinden"

Het aanspreken van de innerlijke kracht en de positieve aanpak vanuit de TriA© methode werken heel krachtig door waardoor klanten snel hun leven op de rit hebben. Je klanten kunnen thuis zelf gemakkelijker hun volgende stap(pen) zetten, waardoor ze met meer zelfvertrouwen hun leven inrichten.

imgres.jpg     "Je krijgt na de opleiding direct toegang tot de TriA© community"

Dit is een besloten groep van gecertificeerde TriA© wandelcoaches die met elkaar delen wat werkt, wat niet werkt en die elkaar tips geven. Super inspirerend. Kijk hier voor de voordelen.

imgres.jpg     "Je krijgt ondernemer tips"

Ondernemers tips zodat jij als ondernemer kan groeien en met meer gemak je bedrijf kan vormgeven.
Wij geven duidelijk aan welke belangrijke zaken op ondernemersvlak je kunt gebruiken en hoe jij zichtbaar wordt voor de buitenwereld. 

 

imgres.jpg     "Je krijgt praktische werkvormen"

Er worden veel praktische werkvormen in de opleiding aangeboden. Je oefent deze werkvormen direct met elkaar zodat je zelf kunt ervaren hoe het werkt en hoe je ze zelf kunt toepassen in de praktijk. 
 

imgres.jpg     "Je oefent volop met echte coachvragen"

Je bent in de opleiding met elkaar aan het oefenen. Dit doe je met "echte" coachvragen van elkaar. Zo krijg je direct praktijkervaring in een veilige setting. Je zult merken dat de stap naar de eigen praktijk dan zo is gemaakt. 
 

imgres.jpg     "Je groeit als persoon razendsnel"

Doordat je zelf zorgt voor "echte" coachvragen voor je mededeelnemers worden je persoonlijke vraagstukken door je collega coaches behandeld. Je zult merken dat je sprongen maakt in je persoonlijke ontwikkeling.
 

imgres.jpg     "Dit is iets wat je niet uit 'de boekjes' kunt leren"

Je leert exact wat wij op doen en hoe wij het het proces van coachen hebben verfijnd naar een methode die goed werkt. We vervelen je dus niet met theoretische boekjes, opdrachten of verslagen. 
 

imgres.jpg    "Je krijgt toegang tot een online leeromgeving"

Om ervoor te zorgen dat je niet steeds in de pen hoeft te klimmen, krijg je toegang tot een online leersysteem, waarin je alles terugvindt wat je tijdens de trainingsdagen hebt gehoord aan theorie. Op deze manier kun je op een ontspannen manier de dagen doorlopen en vooral veel doen en ervaren.

imgres.jpg    "Tijdens en ook na de opleiding support" 

Door de praktische insteek ontwikkel je razendsnel op professioneel en persoonlijk vlak.
Ook na de opleiding houd je contact met je collega's en
Wandelcoach Nederland. Zo zijn er speciale terugkom- en trainingsdagen en word je op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen. Er is steeds support van een professioneel team zodat je blijft groeien. 


Je investering voor de "TriA© (wandelcoach) opleiding" is 


€2275,= (excl. 21 % BTW)

Het boek 'Aandacht, Acceptatie en Actie. De TriA© methode voor professionele begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling' is hierbij inbegrepen.

 

In alle eerlijkheid is dit natuurlijk maar een kleine bijdrage die totaal niet in verhouding staat met de ontwikkeling en groei die jij als persoon en zakelijk zult behalen na het volgen van de TriA© (wandelcoach) opleiding.  wink

Wij hopen dat dit het moment van doorbraak is geweest voor jou!

Wanneer jij ervan overtuigd bent dat dit een groot verschil voor jou kan maken, moet je gewoon meedoen met de TriA© (wandelcoach) opleiding. 


Dit is wat andere mensen zeggen over onze TriA© (wandelcoach) opleiding.  smiley


 


"De TriA
© wandelcoach opleiding is inspirerend en krachtgevend. Naast de praktische kanten is er heel veel persoonlijke groei aangeboden" - Lieve Sebreghts,
TriA© wandelcoach in België 


"De opleiding TriA
© wandelcoach heeft me handvatten gegeven. Stapsgewijs iemand meenemen op reis naar de gewenste situatie. De TriA© methode heeft me daarbij enorm overtuigd? Ik heb heel veel geleerd in de opleiding en zal er nog vele jaren plezier aan beleven. " - Wout Delen, runningtherapeut en TriA© wandelcoach


"Ik vond in België geen opleiding met wandelen, natuurelementen gebruiken en coaching. Dat vond ik wel bij Wandelcoach Nederland. De TriA
© methode is een techniek met zeer veel kracht!" - Bart Baert, ondernemer en wandelcoach in België


"Om als coach al wandelend in beweging te blijven en contact te houden met zowel de cliënt als de natuur geeft een compleet gevoel." - Corrie Kamerling, TriA© coach


"Deze opleiding is compleet, toepasbaar en praktijkgericht." - Ingrid Arts, TriA© coach en TriA© wandelcoach

 

 

"De TriA© wandelcoach opleiding is een verrijking van mijn leven" - Wouter Buijs, TriA© coach 

 

  

 

 

Twijfel je nog? Kom dan eens langs bij een GRATIS introductieworkshop! En maak vrijblijvend kennis met onze manier van werken.

 

     Ik heb geen coachopleiding

Iedereen stapt in vanaf waar je op dat moment bent. Je wordt begeleid in je persoonlijke en professionele ontwikkeling in een veilige omgeving. Alleen vanuit de praktische ervaring kun je bepalen of er eventueel nog gebieden zijn waarin jij je verder wilt ontwikkelen. Dit wordt dan met je besproken zodat je gericht kunt aanvullen mocht het nog nodig zijn. Belangrijk is nu om te starten met datgene wat jij graag wilt. 

 

     Ik wil geen "echte" (wandel)coach worden

De opleiding is geschikt voor iedereen die gesprekken voert, mensen begeleidt, ondersteunt, mentor is, leidinggevende of coach. Je hoeft dus geen "wandelcoach" te worden. Je profiteert wel van de methode, gesprekstechnieken, werkvormen en je leert en ervaart direct wat jij kunt toepassen in je eigen werkomgeving

 

     Wat is de meerwaarde van de TriA© methode?

De TriA© methode, 'Aandacht, Acceptatie en Actie' brengt je klant snel en op een eenvoudige manier bij zijn gevoel, daar waar de gedragsveranderingen écht ontstaan. Dit betekent meer rust en ruimte en daarmee het perfecte startpunt om nieuwe, andere  stappen te zetten. Resultaat: een ander, meer gewenst gedrag wat blijft!

 

     Wanneer het slecht weer is kan ik niet naar buiten 

Of het nu druppelt of er een stortbui is; iedere weersomstandigheid is een aanleiding voor een gesprek. Wat betekent die felle zon in je gezicht? Wat doet die regen met je? Je profiteert van het resultaat en het succes. En dat is wat je klant zal ervaren, en die merkt niks van het zogenaamde onstuimige weer. 
 

     Ik ben best onzeker en vind het spannend 

Dan is het zeker aan te raden om mee te doen. In onze opleiding ben je in een veilige setting en alleen door het te doen, samen met de andere deelnemers kun je het zelf ervaren en stappen zetten. De grootste winst zit trouwens buiten de vertrouwde kaders. 

 

     Ik weet nog niet of ik (wandel)coach wil worden, heb ik dan iets aan deze opleiding? 

Je maakt tijdens deze opleiding een gigantische sprong in je persoonlijke ontwikkeling, omdat je door ervaring leert en met persoonlijke coachingsvragen werkt. Je zult in ieder geval meer zelfvertrouwen, innerlijke kracht en daadkracht ervaren, wanneer je deze opleiding hebt afgerond.

 

     Ik ben een ervaren (wandel)coach, heeft deze opleiding voor mij dan nut?

Welk niveau je nu ook hebt, je leert zeker nog meer bij in onze opleiding. Je breidt je pakket aan tools en werkvormen uit en leert de unieke TriA© methode. Je wordt opnieuw geinspireerd en ontvangt directe persoonlijke feedback op jouw coachvaardigheden. Bovendien doe je mee in onze community met collega vakgenoten.
Het kan ook zo zijn dat de vierdaagse versie voor jou geschikt is. Kijk hier voor de data en locatie.

   

Wat krijg je nog meer met deze opleiding?

Je krijgt direct toegang tot de besloten community. Je geniet dan van kortingen en gratis producten. 

Je krijgt direct toegang tot de online discussiegroep met collega's die je bijstaan. Een waardevolle club van enthousiaste professionals die hun ervaringen met je delen. 
 
Bij voldoende ervaring bestaat er de mogelijkheid om als TriA© coach aan te sluiten bij TriA© Movement. Je profileert je dan op de website met jouw specifieke aandachtsgebieden. Je werkt met andere inspirerende TriA© coaches en bouwt samen met TriA© Movement aan een sterk netwerk in Nederland.

  

 

Wanneer:

De TriA©  (wandel)coach opleiding bestaat uit 4x2 trainingsdagen.
Je volgt 4 modules om gecertificeerd te worden en gebruik te maken van alle voordelen van de TriA© community.
De module TriA© methode is verplicht.
Daarnaast kies je 3 andere modules.

Kijk hier voor het aanbod.

Ben je al ervaren in het begeleiden van anderen kun je wellicht ook het verkorte traject van 4 dagen volgen.

Kijk op de agenda voor de data.
 

De dagen starten steeds om 09.30 en we eindigen om 17.00 uur. 
 

 

Waar in Nederland:

We maken met veel genoegen gebruik van de prachtige locatie en omgeving van “Eigentijdserf” in Westelbeers, Spreeuwelsedijk 9. Deze trainingslocatie is gelegen in een uitgestrekt natuurgebied tussen Eindhoven en Tilburg, dichtbij de Belgische grens. Wanneer je met het openbaar vervoer komt kunnen we je vanaf Hotel Eindhoven met de auto meenemen. 
 

 


Arrangement:

De opleiding is geheel verzorgd met koffie/thee/water begeleid met iets lekkers en een heerlijke lunchbuffet, met oa heerlijke soep, een warme snack, gezonde salades en verse brood en broodjes, diverse beleg en drankjes. De keuken speelt uitstekend in op een dieet en/of wensen ten aanzien van deze lunch. Op het aanmeldformulier kun je je wensen aangeven. 
 

 

Hoe het werkt:

We werken modulair. Er zijn 5 modules waar je naast de verplichte TriA© methode uit kunt kiezen:

1. Natuurlijk omgaan met verlies

2. De natuur als coach

3. Natuurlijke authenticiteit

4. Natuurlijke communicatie

5. Natuurlijke stresscoaching

N.B. De 2 daagse TriA© methode is alleen te volgen bij aanmelding en betaling voor het 8- of 4 daagse traject.
Alle andere modules zijn ook los te volgen.

Wanneer je aanmeldt voor de opleiding TriA© (wandel)coach zie je op het aanmeldformulier de keuze mogelijkheden. Je kunt maximaal 2 jaar over deze opleiding doen.

 

Tijdens het gehele traject staan jouw persoonlijke leerdoelen centraal. De natuur is ons leslokaal, zodat je natuurlijke werkvormen leert in te zetten.

Onderwerpen die aan bod komen zijn: 

 • basisprincipes TriA© methode;

 • inzicht krijgen en bieden in de werkelijke coachvraag;

 • opbouw van een coachgesprek;

 • coachen met natuurlijke werkvormen en oefeningen;

 • observeren en analyseren taalgebruik;

 • reflecteren houding/beweging en gedrag;

 • verbinding maken;

 • gespreksvaardigheden;

 • communiceren met de natuur als spiegel;

 • (natuurlijke) symbolen in communicatie toepassen. 

 • metaforen en symbolen uit de natuur herkennen en inzetten;

 • intuïtie gebruiken en toepassen om de kern van het vraagstuk te raken;

 • creatieve werkvormen ontdekken, ontwikkelen en toepassen;

 • vele natuurlijke werkvormen en oefeningen voor coaching;

 • (h)erkennen en inzetten persoonlijke kwaliteiten;

 • je authenticiteit als (wandel)coach ontdekken en versterken;

 • persoonlijke drijfveren en verlangens als (wandel)coach onderzoeken;

 • inzicht in je doelgroep in relatie tot (wandel)coaching;

 • prijsstelling bepalen;

 • jezelf op natuurlijke wijze presenteren;

 • effectieve marketing strategie voor meer klanten.

We trainen vooral buiten in een prachtige natuurlijke omgeving. Genieten van een kopje koffie of thee in onze pauze in de ochtend en middag met wat lekkers. Lunchen is een genot met het uitgebreide lunchbuffet met iedere dag diverse salades een heerlijk soep en een warme snack voor de liefhebber. Er wordt in het restaurant zeer goed rekening gehouden met speciale dieetwensen. Dit is volledig inbegrepenin het cursusgeld! 

 

 

Overnachten Nederland:

Je kunt bij Eigentijdserf overnachten zodat je steeds zonder file aan onze opleiding kunt deelnemen. We hebben speciale prijsafspraken hiervoor gemaakt. Vermeld hiervoor bij de reservering dat je komt voor een opleiding van Wandelcoach Nederland. Ook zijn er in de omgeving uiteraard andere mogelijkheden voor een fijn nachtje slapen.

 

Wanneer jij die enthousiasteling bent die met veel energie en succes wil coachen dan is de TriA© (wandel)coach opleiding by far het allerbeste wat je kunt doen. 
 

We kijken er ENORM naar uit en hopen je te zien!
 

 

Wandelcoach nederland verzorgt ook de opleidingen en trainingen voor TriA Movement. 

Kijk hier voor meer informatie.