Vernieuwende trainingen op maat

Een nieuwe blik op persoonlijk leiderschap? Op een onbevangen manier naar je eigen verantwoordelijkheden kijken? En op een natuurlijke wijze leren samenwerken? Dat kan. Haal diep adem. Inhaleer met flinke teugen de frisse buitenlucht. En kom in beweging. Wandelcoach Nederland biedt verschillende trainingen aan waaronder trainingen op maat. Bij elke training neemt een ervaren, professionele trainer het voortouw.

Stimuleer verandering en groei. Voor teams in je organisatie.

Met de natuur als leslokaal is de ruimte voor instructie, interactie en feedback oneindig groot. Alle trainingen zijn geënt op de unieke TriA™ methode. Dit beproefde stappenplan leert biedt handvatten voor een praktische aanpak van veranderprocessen. Kortom: onze trainingen zijn dé stap voorwaarts om verandering en groei te stimuleren en te garanderen. 

Trainingen Wandelcoach Nederland

  • Mentale veranderprocessen komen in de buitenlucht sneller op gang
  • Beweging en informele sfeer zorgen voor positieve verbinding
  • Natuurlijke locaties in zowel Nederland als België bij jou in de buurt

Kies hieronder uit onze selectie van onderwerpen voor trainingen op maat. Of vraag een offerte aan voor een training specifiek afgestemd op de behoefte van de organisatie. 

Meer informatie of offerte aanvraag?

Is de tijd rijp voor de volgende stap in je organisatie op vernieuwende wijze? Kom in beweging en zet samen met Wandelcoach Nederland deze volgende stap.

  • Mail of bel Wandelcoach Nederland (06 53 58 47 04) voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte.