Wordt jij een TriA© Leider?

 

 

Wil jij jouw collega’s gemakkelijker en écht gemotiveerd krijgen?

Ben jij iemand die alles uit jouw leven wil halen?

Wil jij met meer passie doen wat je het allerliefste doet?

Krijg je weer graag de regie over jouw leven terug?

Wil je dat jouw boodschap meer kracht krijgt?

Wil je je zelfregie en daadkracht vergroten?

Wil je manifesteren wat jij voor ogen hebt?

 

Een TriA© Leider is iemand die weet wat hij wil, kan en…. er ook voor gaat!

 

Het 4-daagse TriA© Leiderschapstraject brengt je een sterke verbinding met hetgeen wat er in jou leeft en waar je van harte uiting aan wilt geven. Datgene wat er aan bijdraagt dat je meer met de flow, met meer plezier en gemak door het leven gaat. Kwaliteiten waar je al bewust van was krijgen nog meer effect en je maakt verbinding met de tot nu toe niet gebruikte mentale en emotionele eigenschappen. Jouw verlangen wat eerder niet vervuld werd krijgt meer de ruimte.

Waarom TriA© Leider worden?

De TriA© Methode is een diepgaand stappenplan waarmee je een blijvende gedragsverandering bij jezelf en anderen realiseert. In je dagelijkse leven zul je meer zichtbaar en je communicatie en je handelen effectiever zijn. Niet alleen in je werk maar ook binnen persoonlijke relaties  Het traject is praktijk- en ervaringsgericht, zodat je er direct mee aan de slag kunt in je privé- en werkomgeving. Je maakt een grote sprong in je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De touwtjes zelf in handen nemen?

Wil jij ook stappen zetten en de touwtjes voor jouw leven in handen nemen? Maak hier zelf een belafspraak of mail en check of dit traject voor jou ook de beste route is.

Lees hier meer!