Wandelend vergaderen 

Wandelend vergaderen wat levert dat op?


Uit diverse onderzoeken is het grootse effect van bewegend vergaderen al gebleken. Je bent maar liefst 60% creatiever ‘on the walk’ dan op je bureaustoel. Beethoven, Goethe en Darwin kwamen tot de beste composities, romans en ideeën tijdens het lopen!
De meeste mensen ervaren ook tijdens het lopen dat ze tot meer oplossingen voor problemen komen. De reden hiervoor is dat bewegen je bloedsomloop stimuleert. Hoe meer bloed er naar je hoofd gaat, hoe creatiever je wordt.

Effectief doelen stellen

Bewegend evalueren, doelen stellen, informatie uitwisselen, knopen doorhakken en acties bepalen is dus vele malen effectiever dan zittend aan een tafel. Wat zou dat jouw organisatie kunnen opleveren? Er zijn belangrijke voordelen aan in beweging zijn; de belangrijkste zijn een betere conditie van hart, bloedvaten en longen, verlaagde kans op hartziekten, hersenbloedingen en diabetes, minder hoge bloeddruk, minder spier- en gewrichtspijn, sterkere botten en minder buikvet. Mooi toch als tijdens werksituaties al een kleine bijdrage hier aan geleverd wordt.  

Maak nu actief kennis met een gezonde en effectieve manier van werkoverleg. En ontdek een werkhouding die pro-actiever is dan op kantoor. Wandelend vergaderen is gebaseerd op de unieke TriA© methode. Dit beproefde stappenplan geeft structuur en houvast om op een effectieve manier te vergaderen in de buitenlucht.

Resultaten Wandelend vergaderen 

  • Natuurlijke omgeving stimuleert creatief denken
  • Fysieke aspect versterkt de focus
  • Ontspannen break en oplaadmoment voor medewerkers
  • Productiviteit verhogend
  • Vitaliteit versterkend en vermindert stress 

Zelf wandelend vergaderen?

Mail of maak een belafspraak voor meer informatie of om een offerte aan te vragen.