Linda Mol Tria Wandelcoach

Linda Mol

Linda Mol


Fonte trainingen

Woudestein 8, 2804 GM Gouda, Zuid Holland, Nederland

Groene hart – Gouda/Reeuwijk

info@fonte-trainingen.nl

www.fonte-trainingen.nl


Werkterrein: Voor particuliere klanten: levensloopcoaching (mbt relaties, werk, het leven in het algemeen); loopbaancoaching.
Voor zakelijke klanten: coachend leidinggeven, mobiliteitstrainingen, effectiviteitsverhogende trainingen


Na haar hbo-studie Psychologie specialiseerde Linda Mol zich door middel van diverse opleidingen en cursussen op het gebied van coaching, training en loopbaanbegeleiding. Ze is gecertificeerd PIT-trainer, Goldsteintrainer en Oplossingsgericht coach en trainer. Ze is Master TriA wandelcoach. Linda heeft veel ervaring in het trainen van groepen en individuen op het gebied van persoonlijke groei en persoonlijke effectiviteit. Ze werkt via haar eigen trainings- en coachingsbedrijf Fonte trainingen.
“Veel mensen hebben hun zaken best goed voor elkaar maar hebben toch het gevoel ‘iets’ te missen. Of ze kunnen geen keuzes maken in een proces of in een kwestie die speelt. In mijn trainingen en coachingsgesprekken help ik mensen om hun echte wensen en hun doelen in werk en leven terug te vinden. Ik doe dat door helder zicht te geven op niet-bewuste drijfveren en overtuigingen; die spelen namelijk onbewust een belangrijke rol in alle keuzes die gemaakt worden. Door deze verheldering wordt direct energie en motivatie van binnenuit gecreŽerd. Passie voor wat je doet. Verbinding met je eigen belangrijkste drijfveren. En daarmee krijg je weer helder zicht op je eigen toekomstwensen. Ik werk verdiepend, verhelderend en oplossingsgericht. Ik coach vooral wandelend, in het prachtige gebied van de Reeuwijkse Plassen.”