Marrit Velink Tria Wandelcoach

Marrit Velink

Marrit Velink


Buitengewone coaching

Ursulinenlaan 60, 1861 SP Bergen NH, Noord Holland, Nederland

Noord Holland

info@Velink-Coaching.nl

www.Buitengewonecoaching.nl


Werkterrein: Wandelcoach | Stressbegeleiding | Individuele coaching | Trainer
Al wandelend coaching door het bos en duingebied van Bergen


Hallo, ik ben Marrit Velink.
Ik haal mijn inspiratie uit de mensen en natuur om mij heen. En uit mijn wekelijkse wandeling langs de zee en het strand van Bergen aan Zee. Hier vind ik rust – ruimte – lucht.

Gedurende de 17 jaar dat ik als manager of teamleider werkte in de hectiek van een stressvolle baan, heb ik ervaren wat stress met je doet. Lichamelijk en geestelijk. Vermoeid, prikkelbaar, emotie-eter noem het maar op.
De enige plek waar ik mijn hoofd tot rust kreeg was buiten, al wandelend genietend van de zon, wind, soms ook in de striemde regen. Eindeloos over het strand banjeren bleek voor mij de plek te zijn om tot mijzelf te komen. Starend naar de golven.
Zo kwam ik weer tot mijzelf.

De golven van de zee weerspiegelen de golven gedurende je leven. Soms kalm – bijna vlak – tot hogere schuimkoppen waar je bijna niet tegenaan kunt zwemmen.
Ik kan je helpen om binnen al deze golven jouw balans te vinden en je te begeleiden gedurende dit traject. Enkele gesprekken kunnen soms al ruim voldoende zijn om jezelf op het juiste pad te zetten.


facebook

nieuwsbrief

Abonneer op onze nieuwsbrief!

Vind je Tria Wandelcoach

Anita Vaes

Anita Vaes

"TriA-wandelcoach voor personen vanaf 18 jaar voor individuen en groepen. Aanbod voor particulieren en bedrijven.",Ospel. / meer...